Naslovna » Izlasci » Akcije » Besplatno šišanje uličnih i napuštenih pasa
Besplatno šišanje uličnih i napuštenih pasa
Besplatno šišanje uličnih i napuštenih pasa

Besplatno šišanje uličnih i napuštenih pasa

U čast Prvog nacionalnog takmičenja grumera Srbije, 1. aprila od 10.00 do 18.00 biće organizovana akcija šišanja uličnih i napuštenih pasa.

Kupanje, šišanje i uređivanje uličnih i napuštenih pasa biće potpuno besplatno za sve koji se prijave na mikulja16@gmail.com.

Udruženje grumera Srbije kao inicijator poziva sve salone da se ubuduće priključe humanitarnoj akciji i svake prve nedelje u mesecu besplatno šišaju napuštene i ulične pse.

Po njihovom višegodišnjem iskustvu, ošišani, okupani i uredni psi (sa ulice) imaju veće šanse za pronalaženje novog doma.Za dž

Ove nedelje, 1. aprila, otvaraju se vrata salona „Kod Mićka“ by Royal Groom na Vračaru, svim udruženjima i pojedincima koji brinu o napuštenim i uličnim psima Beograda i okoline, sa željom da se pomogne u udomljavanju onih koji još uvek nisu našli svoje domove.

Ova celodnevna akcija osmišljenja je u cilju uključivanja što većeg broja grumera u Srbiji u rešavanje problema napuštenih i uličnih pasa, a u čast prvog Nacionalnog takmičenja grumera koje će se održati 14. i 15. aprila u Beogradu, uz podršku Kinološkog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom IGA – Internacionalne gruming asocijacije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.