Naslovna » BG servis » Borča: Radovi u Ulici Bratstva i jedinstva
Borča: Radovi u Ulici Bratstva i jedinstva
Borča: Radovi u Ulici Bratstva i jedinstva

Borča: Radovi u Ulici Bratstva i jedinstva

Od 6. marta do 20. aprila u Borči će se uklanjati i postavljati novi asfaltni zastor u Ulici Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do Ulice Bele Bartoka.

Zbog radova „PZP Beograd“ doći će i do posebne organizacije saobraćaja.

Radovi će se izvoditi bez saobraćaja po fazama i to:

– Faza I – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Hopovske (smer od ulice Hopovske ka Zrenjaninskom putu), od 6. marta u 12 časova do 28. marta, za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do Zrenjaninskog puta.

– Faza II – ulica Bratstva i jedinstva, u zoni raskrsnice sa Zrenjaninskim putem, od 29. marta do 4. aprila, na potezu od ulice Hopovske do Zrenjaninskog puta.

– Faza I – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Bele Bartoka do ulice Julije Delere, od 10. do 15. aprila, za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka.Radovi u toku

– Faza II – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Julije Delere do ulice Valjevskog odreda od 16. do 20. aprila, za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka.

– Faza III – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Valjevskog odreda do ulice Užičke, od 18. do 23. marta, za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka.

– Faza IV – Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Užičke do ulice Hopovske, od 24. do 28. marta, za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka.

Menjaju se linije 85, 95, 96 i 105L

Tokom izvođenja radova u Fazi I, fazi II – za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do Zrenjaninskog puta i fazi III i fazi IV, menja se režim rada linija JGS-a.

Vozila sa linije 85, u oba smera na delu od raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva i Zrenjaninskog puta do raskrsnice Ulica Bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda, saobraćaće sledećim ulicama: Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda, Bratstva i jedinstva i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 96, u oba smera na delu od raskrsnice ulica Ivana Milutinovića i Zrenjaninskog puta do raskrsnice Ulica Bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda, saobraćaće sledećim ulicama: Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda, Bratstva i jedinstva i dalje redovnim trasama.

Tokom izvođenja radova u fazi I, fazi II – po Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka, menja se režim rada linija JGS-a.

Vozila sa linija 85 i 96, na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva do terminusa „Borča 3“, u oba smera, saobraćaće ulicama Bratstva i jedinstva, Valjevskog odreda, zatim ulicom Ratnih vojnih invalida do pomenutog terminusa.

Vozila sa linija 95 i 105L, na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida do terminusa „Borča 3“, u oba smera, saobraćaće ulicom Ratnih vojnih invalida do pomenutih terminusa.

Uspostavljaju se privremena stajališta na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka – „Kombinatova“ (u oba smera) u ulici Ratnih vojnih inavlida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Valjevskog odreda, gledajući iz pravca Zrenjaninskog puta ka terminusu „Borča 3“.

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća i privremeno uspostavljena stajališta javnog gradskog prevoza.