Naslovna » Izlasci » Pozorište » Dan šale u UK Vuk: Srđan Dinčić – Treće stanje
Srđan Dinčić (foto: Alex Dmitrović)
Srđan Dinčić (foto: Alex Dmitrović)

Dan šale u UK Vuk: Srđan Dinčić – Treće stanje

U nedelju, 1. aprila od 20.00, na Svetski dan šale, u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ nastupiće Srđan Dinčić sa predstavom „Treće stanje“.

Četvrti stand up specijal Srđana Dinčića „Treće stanje“ premijerno je izveden u oktobru 2017. godine pred prepunom dvoranom.

Nastup se u Beogradu održava jednom mesečno u UK „Vuk“ i redovno je rasprodat.

Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima šest godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu.

Njegova tri „one man show-a“ do sada su: „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“, dok je četvrti premijerno izveden na StandUp Festu 2017. godine.

Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog StandUp Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi već tri godine sa svojim kolegama iz organizacije.

Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy Central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“.

Sve informacije o ulaznicama možete naći na sajtu www.stadnup.rs. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.