Naslovna » Izlasci » Akcije » DKCB: Humanitarna prodaja keramičkih uskršnjih jaja
Humanitarna prodaja keramičkih uskršnjih jaja
Humanitarna prodaja keramičkih uskršnjih jaja

DKCB: Humanitarna prodaja keramičkih uskršnjih jaja

U sredu, 4. aprila od 19.00, u maloj sali DKCB (Takovska 8) biće organizovana humanitarna prodaja keramičkih uskršnjih jaja.

Povodom uskršnjeg praznika Dečji kulturni centar Beograd i izdavačka kuća Laguna organizovaće i ove godine akciju za pomoć Udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom Plava školjka.

Jaja su oslikali članovi Likovnog ateljea DKCB, a video prezentaciju sa informacijama o akciji zainteresovani mogu da pogledaju na sajtu DKCB i tako rezervišu svoje jaje po ceni od 1.500 dinara.

Uz svako jaje Laguna poklanja knjugu za decu, a mališani udruženja Plava školjka čestitku koju su sami izradili u znak svoje zahvalnosti svim humanim ljudima koji će se odazvati ovoj akciji.

Prošle godine, humanitarnom prodajom jaja, prikupljena su sredstva namenjena Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, NURDOR.

Kao i svake godine želja organizatora je da deci, kroz likovno stvaralaštvo, približe ovaj divan praznik i nauče ih da uživaju u njemu, stvaraju, ali i pomognu drugoj deci. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.