Naslovna » Izlasci » Druga Enter konferencija u aprilu u Beogradu
Enter konferencija
Enter konferencija

Druga Enter konferencija u aprilu u Beogradu

U Jugoslovenskoj kinoteci, 25. i 26. aprila, biće održana druga Enter konferencija posvećena aktuelnim tehnološkim temama.

Pod sloganom „Talks of today, tech of tomorrow“ poseban osvrt će biti na oblasti kao što su Blockchain, AI, Data Science i Internet of Things.

Prvu Enter konferenciju koja se desila aprila 2017. obeležila su neka od imena sjajnih žena koje su aktivne na domaćoj, ali i međunarodnoj IT sceni, oko 500 posetilaca tokom dva dana, više od 20 govornica i govornika i radionice za stotinu učesnica i učesnika.Za dž

Ovogodišnji lajtmotiv sugeriše da će kroz različite programske celine biti reči o trendovima na tehnološkoj sceni i njihovoj primeni. Program konferencije sačinjavaće dva formata predavanja: Tech Track i Short Talks, radionice i paneli diskusije.

Ovakva programska struktura komunicira sadržaj koji će biti namenjen IT profesionalcima i entuzijastima. Poseban doprinos Enter daje na polju afirmisanja i povezivanja žena koje se profesionalno bave informacionim tehnologijama, kao i onih koji su tek na početku svoje karijere ili donose odluku o njenom razvoju.

Učešće na konferenciji će i ove godine biti besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu, koja će biti dostupna početkom aprila.

Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery).

Za sve informacije i novine u vezi sa konferencijom Enter pročitajte ovde. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.