Naslovna » Izlasci » Akcije » Humanitarna modna revija 2018
Humanitarna modna revija
Humanitarna modna revija

Humanitarna modna revija 2018

Šesta Humanitarna modna revija ove godine biće održana 29. marta od 20.00 na novoj lokaciji – Promenada, Beton hala.

U organizaciji Rotarakt klubova Beograd Singidunum i Beograd Čukarica, prikupljena sredstva od prodaje ulaznica i haljina biće podrška Bolnici za pedijatriju „KBC Zemun“.

Prethodne godine na pisti je bila Ivana Španović, a ovogodišnju reviju otvoriće naša najbolja tekvondistkinja Milica Mandić, zajedno sa najpoznatijom pevačicom džez muzike Lenom Kovačević.

Kao i do sada unikatne haljine koje će manekenke nositi, prodavaće se u iznosu od po 100 EUR a cena ulaznice je 400 RSD.

Na reviji će biti prikazane haljine deset dizajnera: MATES, AKT, Tijana Žunić, Modni studio Kjara, Jasmina Aleksić Stanković i Maša Stanković, Kristina Mijačević, Lepa Danojević, Igor Jagić, Ines-Atelier, Linea Letizia, Zistakis Atelier, J&M Unique Studio Design.

Za dobru atmosferu biće zaduženi DJ Dada Selectah i Bend 6. čulo, poznati baletski igrač Milan Gromilić i ples na svili Tanje Milanović – Inex cirkus teatar. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.