Naslovna » Izlasci » Film » Led: Ladies Night u bioskopu Cine Grand
Led: Ladies Night u bioskopu Cine Grand
Led: Ladies Night u bioskopu Cine Grand

Led: Ladies Night u bioskopu Cine Grand

U četvrtak, 8. marta od 20.00, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica, biće održan Ladies Night, tematsko veče prvenstveno namenjeno damama.

Gošće bioskopa će premijerno moći da pogledaju romantični ruski film „Led“, u kom jednu od glavnih uloga tumači i naš glumac Miloš Biković.

Ulaznice mogu da se kupe na blagajni bioskopa.

Pored premijerne projekcije filma „Led“, za sve dame pripremljeni su i pokloni iznenađenja. Iako je veče tematsko, gospoda takođe mogu da prisustvuju.

Inspirisan istinitim događajima, „Led“ je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica.

Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Zbog velikog interesovanja za film „Led“, pored projekcije u okviru Ladies Night-a, otvorena su još tri termina, a ulaznice možete rezervisati OVDE.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.