Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Queen Real Tribute: Queen Symphony Show
Queen Real Tribute (foto: Jugoslav Beleda)
Queen Real Tribute (foto: Jugoslav Beleda)

Queen Real Tribute: Queen Symphony Show

U sredu, 9. maja od 20.30, u Sava centru će Queen Real Tribute bend uz simfonijski orkestar i hor održati „Queen Symphony Show.

Queen Real Tribute priprema za 9. maj još veći spektakl od prošlogodišnjeg na kojem će fanovi grupe Queen i rok muzike imati priliku da uživaju u vanvremenskim hitovima legendarne grupe, izvedenim u aranžmanima za simfonijski orkestar i hor.

Jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova je za ovaj projekat izabrao Muzikon Orchestra koji kao i hor čine izuzetni muzičari, članovi različitih orkestara i horova.

Queen Real Tribute od Beograda, preko celog sveta do Zagreba…

Ukupno 60 muzičara naći će se na sceni Sava centra 9. maja kada će publika imati priliku da čuje legendarne hitove „We Are The Champions“, „Bohemian Rhapsody“, „The Show Must Go On“, „Barcelona“, „Who Wants To Live Forever“, „We Will Rock You“… u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa simfonijskim orkestrom i horom, čiji je autor mladi beogradski umetnik Miloš Jovanović.

Posle 12 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (četiri turneje i oko 200 koncerata), po regionu i Evropi, kao i učešća na zvaničnim međunarodnim Queen konvencijama, Queen Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na muziku grupe Queen i neponovljivog Fredija Merkurija.

Cene ulaznica za beogradski koncert su 1500, 1800 i 2200 RSD. Ulaznice se prodaju na blagajni Sava centra, u Win Win prodavnicama i www.ddtickets.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.