Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam zapošljavanja na Vračaru
Sajam zapošljavanja
Sajam zapošljavanja

Sajam zapošljavanja na Vračaru

U četvrtak, 29. marta od 10.00 do 14.00, u Svečanoj sali Opštine Vračar (Njegoševa 77) biće održan Sajam zapošljavanja.

Svoju ponudu slobodnih poslova predstaviće oko 30 firmi iz Beograda, kojima je potrebno više od 600 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: pekara, pica-majstora, prodavačica, higijeničarki, savetnika osiguranja, hotel-menadžera, recepcionera, sobarica, kuvara i radnika u kuhinji, konobara, lekara opšte prakse, medicinskih sestara i tehničara, negovateljica, vaspitača, operatera u kol-centru, promotera, bilansista-kontista, likvidatora, dermatologa, frizera, radnika obezbeđenja, magacionera, vozača, polir-majstora, doktora stomatologije, stomatoloških sestara, rendgen tehničara, menadžera logistike, komercijalista u špediciji, mornara, pakera i drugih.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ-a za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni će dobiti i pomoć u pisanju radnih biografija.

Organizatori su Služba Beograd centar Nacionalne službe za zapošljavanje, Gradska opština Vračar i Privredna komora Srbije. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.