Naslovna » Izlasci » Film » U susret Uskrsu – Porodični vikend u bioskopu Cine Grand
Porodični vikend u bioskopu Cine Grand
Porodični vikend u bioskopu Cine Grand

U susret Uskrsu – Porodični vikend u bioskopu Cine Grand

Porodični vikend biće održan 31. marta i 1. aprila, od 10.00 do 17.00, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica.

Na repertoaru su najnoviji porodični filmovi, a najmlađi posetioci bioskopa će, pored filmova, moći da uživaju i u zabavnim radionicama i animacijama.

Kreativne radionice sa farbanjem jaja će biti održane oba dana Porodičnog vikenda, u periodu od 13.00 do 17.00, u holu bioskopa Cine Grand.

Mališani će moći da uživaju i u crtanju, seckanju i igricama sa abakusom koje imaju zadatak razvijanja inteligencije i motoričkih sposobnosti. Kreativne radionice organizuje Brainobrain Serbia.

Na repertoaru bioskopa Cine Grand su najnoviji porodični filmovi, sinhronizovani na srpski jezik, kako bi i najmlađi ljubitelji sedme umetnosti mogli da uživaju: „Zec Petar“, „Pčelica Maja – Medene igre“, „Ferdinand“, „Koko“, „Pećinci“, „Mali Veseljak – Brod spasilac“.

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice i Mali Politikin zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. Članstvo u „Porodičnom klubu“ je potpuno besplatno i ne povlači sa sobom bilo kakve obaveze.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.