Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 4. Belgrade Youth Fair u Kolarčevoj zadužbini
4. Belgrade Youth Fair u Kolarčevoj zadužbini
4. Belgrade Youth Fair u Kolarčevoj zadužbini

4. Belgrade Youth Fair u Kolarčevoj zadužbini

U četvrtak i petak, 26. i 27. aprila (10.00-17.00), u Zadužbini Ilije M. Kolarca biće organizovan 4. Belgrade Youth Fair – Beogradski sajam mladih.

Ovaj sajam je najveći karijerni događaj za mlade na kome se nude različite prakse i poslovi, i održavaju radionice i predavanja za koje učesnici dobijaju sertifikate.

U radu sajma učestvuju i centri za razvoj karijere više fakulteta Beogradskog univerziteta.

Cilj manifestacije Belgrade Youth Fair, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije…

4. Belgrade Youth Fair – mogućnosti i pogodnosti

Mladi će imati šansu da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu da ponude.

Takođe, ove godine će se na sajmu predstaviti različite kompanije i organizacije koje rade sa mladima, pa će tako mladi imati priliku da se informišu o brojnim drugim mogućnostima i pogodnostima koje su im dostupne.

Svim posetiocima Belgrade Youth Fair-a će biti pružena šansa da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i da steknu nova znanja i veštine kroz konferencijski deo manifestacije.

Na sajmu 4. Belgrade Youth Fair učestvuje tridesetak multinacionalnih kompanija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.