Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 44. Međunarodni sajam građevinarstva
Međunarodni sajam građevinarstva
Međunarodni sajam građevinarstva

44. Međunarodni sajam građevinarstva

Od 18. do 21. aprila na Beogradskom sajmu biće organizovan 44. Međunarodni sajam građevinarstva, vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope.

Specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Kao jedan od najznačajnijih poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, događaj je za učesnike i posetioce idealna prilika i nezamenljiv ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.

Ovogodišnja sajamska postavka biće i sadržajno i dizajnerski inovirana.

Mesto: Beogradski sajam
Hale: 1, 1a, 2, 3, 3a, 4, 5, 7, 8, 9 i otvoreni prostor
Radno vreme: 18-20. april – 10.00-19.00; 21. april – 10.00-17.00
Cena ulaznice: 300 RSD; parking (po satu): 100 RSD

44. sajam građevinarstva + prateći programi, akcije…

Povećan broj izlagača iz gotovo svih oblasti građevinske industrije, mašina i mehanizacije doprineće kvalitetu, obimu i atraktivnosti ove, po svemu specifične, sajamske manifestacije.

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 10. Međunarodni sajam kamena Stoneexpo Serbia, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije.

Najavljeno je više od 20 zemalja regiona i sveta, arhitekte, dizajneri, predstavnici sektora građevine, urbanizma, državni i privatni investitori iz Srbije i zemalja regiona.

Posebno značajan segment i novina u izlagačkom programu od ove godine biće uvođenje dve nove robne grupe, „Nekretnine i investicije“ i „Arhitektura i urbanizam„.

Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti izgradnje objekata, kao i agencija za promet nekretnina i arhitektonskih biroa.

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

I ove godine biće organizovanih nastupa i učešća proizvođača u okvirima nacionalnih izložbi.

Predstaviće se države koje su i do sada uzimale učešće na smotri, a neke zemlje predstaviće se po prvi put. SEEBBE 2018 je prilika za ispitivanje tržišta, proširenje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače način da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje postavljaju svetski standardi.

Sajamske akcije i pogodnosti sastavni su deo izlagačkog nastupa. Učesnici nastoje da izađu u susret posetiocima sajma i svojim klijentima odobravaće ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od pet do 30% na svoje proizvode i usluge. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.