Naslovna » Izlasci » Akcije » Avalski toranj: „Rope Of Hope“ ovog vikenda
Avalski toranj
Avalski toranj

Avalski toranj: „Rope Of Hope“ ovog vikenda

Posle prošlonedeljne svečane proslave osmog rođendana i otvaranja nove turističke ponude Avalski toranj će i ovog vikenda biti izuzetno aktuelan.

Na platou ispod tri kraka Avalskog tornja, u organizaciji JP „Emisiona tehnika i veze“, u subotu i nedelju, 28. i 29. aprila, biće održana humanitarna manifestacija „Rope Of Hope“ („Uže nade“) spuštanja sa 110. metra tornja.

Prihod od ove manifestacije namenjen je razvoju prve nacionalne službe za spasavanje životinja u Srbiji „Animal Rescue Serbia“, a priliku da uživaju u adrenalinskoj avanturi imaće svi pojedinci koji se prijave putem sajta www.ropeofhope.club.

Na novootvorenom platou u nedelju, 29. aprila od 12.00, sve posetioce očekuju zabavne i edukativne radionice koje će kao glavnu temu imati Avalski toranj.

SandArt porodični centar „Zanima“ će prirediti radionicu slikanja u pesku na posebno osvetljenim stolovima. Svi će moći da zarone ruke u čarobni pesak i puste mašti na volju sa Anom Kononenko.

Agencija za čuvanje beba i dece „Kolibri Babysitting“ prirediće za najmlađe posetioce kreativno edukativni program. Kroz set ekoloških i naučnih radionica deca će simulirati erupciju lave i praviće vulkane od jestivih materijala.

Na bini će glumica i pisac dečjih priča i pesama Slađana Stojković Pavlović pripremiti tri sata programa, interaktivnog dečjeg pozorišnog komada pod nazivom „Škola za vetrove“. Deca će čuti mnogo zanimljivih autorskih priča, kao i pesme Jove Jovanovića Zmaja, a biće mesta i za improvizaciju i intrerakciju odraslih.

Druženje sa najmlađima na platou trajaće oko tri sata, a spuštanje niz toranj u organizaciji „Avantura parka“ za najhrabrije, tokom celog dana. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.