Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Brkovi 3. novembra u Hali sportova – karte već od 2,5 dinara!
Brkovi (foto: Luka Šimunjak)
Brkovi (foto: Luka Å imunjak)

Brkovi 3. novembra u Hali sportova – karte već od 2,5 dinara!

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački turbo-pank-folk bend Brkovi, održaće 3. novembra koncert u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Brkovi postoje od 2004. godine, a svoju popularnost su gradili muzikom koju nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Od lokalnog benda su prerasli u jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su izuzetno popularni, a svaki njihov koncert je unapred rasprodat.

Osim po izgledu i beskompromisnim živim nastupima, na muzičkoj sceni se izdvajaju i svojim ultimativnim hitovima u kojima su na duhovit način spojili turbofolk sa žestinom pank roka i težinom hevi metala.

Pevač benda Vedran Pehar, poznatiji kao Šemso 69, autor je tekstova većine pesama, tako da na koncertima hitove poput „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“, uvek začini na poseban način, u čemu ga publika svesrdno podržava. Na njihovim koncertima je publika veoma raznovrsna, tako da su oni jedini pank bend koji slušaju i ljubitelji turbo-folka.

Šemso 69 je najavio da će ovo biti jedini koncert Brkova u Beogradu i okolini u narednih sedam meseci i dodao:

– Glasine koje su se pojavile u nekim medijima i na socijalnim mrežama su istinite. Grupa Brkovi će 3. novembra 2018. godine nastupiti u beogradskoj Hali sportova. To će biti naš prvi koncert u Beogradu posle nezaboravnog nastupa na Beer festu. Baš se radujemo!

Brkovi – ulaznice za koncert

Ulaznice se prodaju u svim prodajnim objektima mreža DD Tickets i Gigs Tix, a organizatori koncerta su za najvernije fanove osmislili specijalnu akciju, tako da će se prve karte prodavati po sledećim cenama:
– prva karta… 2,5 RSD
– druga karta… 5 RSD
– treća karta… 10 RSD
– četvrta karta… 20 RSD
– peta karta… 40 RSD
– šesta karta… 80 RSD
– sedma karta… 160 RSD
– osma karta… 320 RSD
– deveta karta… 640 RSD
– deseta karta… 1.280 RSD + 1 gratis
… i narednih 90 karata po ceni od 1.280 RSD uz koje se dobija i jedna karta gratis.

Ova akcija će trajati dok se ne rasproda prvih 100 karata, posle čega će ulaznice koštati od 1.000 do 1.500 RSD zavisno od vremena kupovine. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.