Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Damir Urban sa bendom dolazi u SubBeerni centar
Damir Urban sa bendom dolazi u SubBeerni centar
Damir Urban (foto: Milica Czerny Urban)

Damir Urban sa bendom dolazi u SubBeerni centar

Pevač, tekstopisac i gitarista Damir Urban nastupiće sa svojim bendom 14. aprila od 21.00 u pivnici SubBeerni centar.

Tri decenije duga karijera i svima poznate numere „Budi moja voda“, „Mjesta za mene“, „Odlučio sam da te volim“, „Nebo“, „Astronaut“, ali i one novije „Sutra ćemo pričati“, „Ribe“, „Priđi mi bliže“, najbolja su preporuka da svratite u subotu do poznatog podzemlja Cetinjske 15.

Pesma „Kuća sjećanja“ najnoviji singl benda Urban&4, svojevrsni je omaž velikim autorima i muzičarima – Elvisu Prisliju, Džonu Lenonu, Bobu Dilanu, Džoni Mičel i mnogim drugim legendama.

Tekst „Kuće sjećanja” govori o uvek uzaludnom pokušaju da pobegnemo od prošlosti, lične ili kolektivne; o tome kako je svaki korak koji u životu učinimo podjednako važan i da tek kada prihvatimo prošlost kao nešto što se ne može izbeći, a ni promeniti, tek tada, možemo očekivati i graditi bolju budućnost.

Ulaznice za koncert benda Urban&4su dostupne po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i na svim prodajnim mestima Eventima, dok će na dan koncerta na ulazu u SubBeerni centar biti 1.200 dinara, ukoliko ih bude ostalo.

Subeerajte se u autentičnom prostoru gde je više od 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara u gradu i šire „Ignjat Bajloni i sinovi“.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.