Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi (12. april 2018)
Novi filmovi (12. april 2018): Rampage
Novi filmovi (12. april 2018): Rampage

Novi filmovi (12. april 2018)

Rampage„, „Tiho mesto„, „O bubicama i herojima„, „Pravo mesto„… to su novi filmovi u bioskopima od 12. aprila 2018. godine.

Premijerno će 18. aprila biti prikazana komedija „Neće moći ove noći„, a u pojedinim bioskopima prikazivaće se i film „Duhovi sa Sicilije„.

Rampage

https://youtu.be/9BerKDEDci4

Dejvis Okoje deli neizbrisivu vezu s Džordžom, inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kada se rodio. Ali, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nežnog majmuna u besnog monstruma.

I ne samo njega već i druge opasne zveri. Ta novonastala čudovišta počinju da uništavaju celu Severnu Ameriku i sve što im se nađe na putu.

Okoje se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protivotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

Originalni naslov: Rampage. Dužina trajanja filma: 107 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, avantura. Uloge: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy. Reditelj: Brad Peyton.

Tiho mesto

Novi filmovi: Tiho mesto

U modernom hororu i trileru „Tiho mesto“, četvoročlana porodica mora da vodi život u apsolutnoj tišini, pošto njihov opstanak ugroze misteriozna bića koja love onog ko ispusti i najmanji zvuk. Ako te čuju, uloviće te!

Naš svet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji – na najmanji mogući šum – odmah napadaju smrtonosnom silom.

Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna genijalna porodica uspela je da preživi u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

Originalni naslov: A Quiet Place. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: horor, triler. Uloge: John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds. Reditelj: John Krasinski.

O bubicama i herojima

Novi filmovi: O bubicama i herojima

Novi domaći film u bioskopima je „O bubicama i herojima“.

U svetu punom straha, gde ljubav polako izmiče i postaje nešto nedostižno, srećemo nesrećne ljude, kao što su Raša i njegov zahtevni, bolesni otac.

Raša postaje čuvar starog hotela, gde se susreće sa čudnim karakterima, podjednako nesrećnim kao što je i on. U međuvremenu, u svetu ispod nas, bubice prolaze kroz sličnu borbu za ljubav…

Originalni naslov: O bubicama i herojima. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija / 2018. Žanr: drama. Uloge: Bojan Dimitrijević, Slobodan Boda Ninković, Zoran Cvijanović. Reditelj: Petar Pašić.

Pravo mesto

Novi filmovi: Pravo mesto

Ovo je priča o sudbini naizgled slučajno okupljene grupe stranaca, koji su svi u kontaktu sa misterioznom osobom za koju veruju da poseduje moć da im ostvari bilo koju želju.

Zauzvrat, oni moraju da izvrše zadatke koje im ta osoba dodeli.

Film je u Srbiji premijerno prikazan na ovogodišnjem FEST-u.

Originalni naslov: The Place. Država i godina proizvodnje: Italija / 2017. Žanr: komedija, drama. Uloge: Valerio Mastandrea, Marco Giallini, Alessandro Borghi, Silvio Muccino, Alba Rohrwacher. Reditelj: Paolo Genovese.

Neće moći ove noći

Novi filmovi: Neće moći ove noći

Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klinke u njihovim namerama.

Ovo je rediteljski debi Kej Kenon, scenaristkinje filma „Pitch Perfect“.

Originalni naslov: Blockers. Dužina trajanja filma: 102 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: komedija. Uloge: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanathan. Rediteljka: Kay Cannon.

Duhovi sa Sicilije

Novi filmovi: Duhovi sa Sicilije

U malom sicilijanskom selu na ivici šume nestaje trinaestogodišnji Đuzepe. Luna, njegova drugarica koja ga voli, odbija da prihvati njegov misteriozni nestanak.

Usprotivljuje se tišini i saučesništvu koje je okružuju, a da bi ga pronašla, spušta se u tamni svet koji ga je progutao, na čijem ulazu se nalazi misteriozno jezero. Samo njihova neuništiva ljubav moći će da je vrati nazad.

Originalni naslov: Sicilian Ghost Story. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Države i godina proizvodnje: Ita, Fra, Šva / 2017. Žanr: drama, fantastika. Uloge: Julia Jedlikowska, Gaetano Fernandez, Corinne Musallari. Reditelji: Fabio Grassadonia, Antonio Piazza.

(danubeogradu.rs)