Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prolećni dečiji sajam 2018 od 11. do 13. maja
Prolećni dečiji sajam
Prolećni dečiji sajam

Prolećni dečiji sajam 2018 od 11. do 13. maja

U hali 3 Beogradskog sajma od 11. do 13. maja biće organizovan 21. Prolećni dečiji sajam uz, kao i uvek, besplatan ulaz za sve posetioce.

Tokom tri dana, u petak od 12.00 do 19.00 i za dane vikenda od 10.00 do 19.00, zainteresovani će moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na najvećoj porodičnoj manifestaciji u Beogradu.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova održavaće se brojne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice.

Učestvovaće veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova.Za dž

Prolećni dečiji sajam – bogat program i popusti

Kao i svake godine, pripremljen je bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini.

Horovi, animatori, plesne grupe, kulturno-umetnička društva pripremili su 27 sati programa za sve posetioce. Pored toga, biće postavljen i sportski teren na kome će se takmičiti brojni mališani u najrazličitijim sportskim aktivnostima.

Osim poligona borilačkih veština, tradicionalnog turnira u fudbalu, predstaviće se i Teniski savez Beograda, a deca će imati priliku da se oprobaju u ovom sportu sa najboljim domaćim teniserima i trenerima.

Na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste.

Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima.

Veliko interesovanje kod dece izazivaju i mnoge nagradne igre i kreativne radionice, zatim ogromna igraonica i druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Takođe, očekuju ih dve puzijade, takmičenje tata u prepovijanju beba, kao i brojne druge aktivnosti. (danubeogradu.rs)