Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Sana Garić i Hadži prodane duše u SubBeernom centru
SubBeerni centar: Sana Garić i Hadži prodane duše (foto: Mrvica)
SubBeerni centar: Sana Garić i Hadži prodane duše (foto: Mrvica)

Sana Garić i Hadži prodane duše u SubBeernom centru

Ovog vikenda u SubBeernom Centru gostuju izvrsni mladi izvođači: Sana Garić i Hadži prodane duše uz podršku benda Vrane kamene.

SubBeerni centar je već uveliko poznato žarište kulture i umetnosti koje okuplja fantastične muzičare i daje veliku podršku muzičkoj sceni i razvoju iste. Stoga se u podzemlju Cetinjske 15 mogu čuti najraznovrsniji izvođači i ove nedelje.

Sana Garić

U petak, 20. aprila od 21.00, Sana Garić predstavlja debitantski album „Svet za nas“, koji je jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni, ali i ranije znane stvari u novim electro-synth aranžmanima.

Sana Garić je izuzetno aktivna na muzičkoj sceni (bend Svemirci i grupa Beograd), a njen autentični vokal ušiven uz sinesteziju electro roots-a, vintage-a i pop synth-a, predstavlja trenutni new wave na temeljima elektro žanrova.

U SubBeernom centru pored Sane Garića sviraće Feđa Tom Franklin – bubanj, perkusije (Fish in Oil), Pavle Popov – klavijature, gitara i Miki Ristić – bas (Darkwood dub).

Hadži prodane duše

U subotu, 21. aprila, predstaviće se Hadži prodane duše, kao što smo pomenuli, uz Vrane kamene.

Alter-garage rok četvorka Hadži prodane duše poznata je po duhovitom i satiričnim pristupu životnim temama.

Predstaviće tom prilikom i svoj album „Racionalna manjina“ i pokazaće zašto važe za jedan od originalnijih mlađih sastava na regionalnoj sceni.

Pored ova dva koncerta, isčekujemo i sledeće koncerte u SubBeernom centru:
• 27. april… TBF
• 28. april… Consecration

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.