Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar predstavlja: TBF i Consecration
SubBeerni centar (foto: Mrvica)
SubBeerni centar (foto: Mrvica)

SubBeerni centar predstavlja: TBF i Consecration

Čuveno podzemlje Cetinjske 15 – SubBeerni centar – i ovog vikenda biće mesto jakih koncerata: u petak nastupa TBF a u subotu Consecration.

U ovoj autentičnoj pivnici koja je svoja vrata otvorila krajem decembra prošle godine održano je već oko 30 velikih koncerata.

SubBeerni centar, 27. april

TBF, jedna od najprogresivnijih i najoriginalnijih muzičkih priča na Balkanu, nastupiće u petak. Počeli su kao hip-hop sastav 1991. godine i menjali formu i razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom „Ping Pong: Umjetnost zdravog đira“.

Trenutno rade na pesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi dočekuju prolećno-letnju sezonu nastupa.

Ulaznice su po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara dostupne u kafeu Šikarica, a mogu se uzeti i preko Eventim i DD Tickets prodajnih mreža. Na ulazu u klub cena će iznositi 1200 dinara. Početak koncerta zakazan je za 21.00.

TBF
TBF

SubBeerni centar, 28. april

– Volimo da osvajamo nove prostore, a SubBeerni se nameće kao jedan od interesantnijih novih mesta u Beogradu – kazao je Danilo Nikodinovski pred prvi nastup Consecration-a u najvećem koncertnom prostoru u krugu Cetinjske 15.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na blagajnama Eventima, DD Tickets-a i u kafeu Šikarica (Skadarska 22), a na ulazu u klub koštaće 800 dinara.

Živim nastupom Consecration šeta kroz celu diskografiju i sa svakog albuma izvlače poneku pesmu koja je obeležila prošlost: „Aux“ (2005-2008), „.avi“ (2007-2010), trilogija „Cimet“ (2011-2013) – „Univerzum zna“ (2013) – „Grob“ (2015).

Ako prošlost diktira budućnost, „Tvin Piks“ i „U Karkosi“ su dva singla koji najavljuju novi materijal. Radni naziv za šesti album je „Plava laguna“ i očekuje se tokom 2018. godine.

U predstojećem periodu u SubBeernom centru očekujemo i sledeće koncerte:

• 11. maj… Linkin Park Tribute – Piknik park
• 12. maj… Laka
• 19. maj… Zoster

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.