Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar predstavlja: TBF i Consecration
SubBeerni centar (foto: Mrvica)
SubBeerni centar (foto: Mrvica)

SubBeerni centar predstavlja: TBF i Consecration

Čuveno podzemlje Cetinjske 15 – SubBeerni centar – i ovog vikenda biće mesto jakih koncerata: u petak nastupa TBF a u subotu Consecration.

U ovoj autentičnoj pivnici koja je svoja vrata otvorila krajem decembra prošle godine održano je već oko 30 velikih koncerata.

SubBeerni centar, 27. april

Trenutno rade na pesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi dočekuju prolećno-letnju sezonu nastupa.

Ulaznice su po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara dostupne u kafeu Šikarica, a mogu se uzeti i preko Eventim i DD Tickets prodajnih mreža. Na ulazu u klub cena će iznositi 1200 dinara. Početak koncerta zakazan je za 21.00.

TBF
TBF

SubBeerni centar, 28. april

– Volimo da osvajamo nove prostore, a SubBeerni se nameće kao jedan od interesantnijih novih mesta u Beogradu – kazao je Danilo Nikodinovski pred prvi nastup Consecration-a u najvećem koncertnom prostoru u krugu Cetinjske 15.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na blagajnama Eventima, DD Tickets-a i u kafeu Šikarica (Skadarska 22), a na ulazu u klub koštaće 800 dinara.

Živim nastupom Consecration šeta kroz celu diskografiju i sa svakog albuma izvlače poneku pesmu koja je obeležila prošlost: „Aux“ (2005-2008), „.avi“ (2007-2010), trilogija „Cimet“ (2011-2013) – „Univerzum zna“ (2013) – „Grob“ (2015).

Ako prošlost diktira budućnost, „Tvin Piks“ i „U Karkosi“ su dva singla koji najavljuju novi materijal. Radni naziv za šesti album je „Plava laguna“ i očekuje se tokom 2018. godine.

U predstojećem periodu u SubBeernom centru očekujemo i sledeće koncerte:

• 11. maj… Linkin Park Tribute – Piknik park
• 12. maj… Laka
• 19. maj… Zoster

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.