Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Tri godine Sigurne kuće za RnR: koncert, književno veče i izložba
Tri godine Sigurne kuće za RnR
Tri godine Sigurne kuće za RnR

Tri godine Sigurne kuće za RnR: koncert, književno veče i izložba

U četvrtak, 12. aprila od 19.30, povodom jubileja Sigurne kuće za RnR biće otvorena izložba Rock muzeja, priređen koncert i književno veče.

Te večeri biće otvorena jedinstvena izložba prvog Rock muzeja u Srbiji i promocija knjige Petra Janjatovića „Ex Yu Rock enciklopedija 1998-2015“.

Ova izložba, kao i promocija knjige Petra Janjatovića (20.00), uvod su u rok spektakl koji je pripremljen povodom proslave malog jubileja – tri godine Sigurne kuće za RnR.

RnR legende u Rakovici

Jedinstveni emotivni vodič Petra Janjatovića kroz muzičku prošlost regiona mogao bi da se odredi kao spoj informacija i svojevrsnih eseja o eks Ju rok pojavama, ličnostima i bendovima od 1960. do 2015. godine.

Petar Janjatović je legenda rok novinarstva Srbije i bivših jugoslovenskih prostora, kritičar i publicista. Izjavio je da je „autor, urednik, izdavač, distributer i šofer ove knjige“.

U 21.00 u Miška Kranjca 7 počinje koncert na kome će učestvovati Pera Džo, Gile, Dragi Jelić, Nikola Čuturilo, Dejan Cukić i Damjan Dašić. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.