Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Uskršnja pijaca na Kaleniću 4. aprila
JKP "Gradske pijace": Uskršnja pijaca
JKP "Gradske pijace": Uskršnja pijaca

Uskršnja pijaca na Kaleniću 4. aprila

U sredu, 4. aprila od 10.00 do 19.00, biće organizovana Uskršnja pijaca na Kaleniću za sve generacije, u susret najvećem hrišćanskom prazniku.

Na pijaci „Kalenić“ od 10.00 do 13.00 biće mališani predškolskih ustanova „Bambi“, „Zvezdice“, „Beli zeka“, „Zemlja čuda“ i „Naše malo kraljevstvo“.

Posetioci manifestacije Uskršnja pijaca imaće prilike da uživaju u dečijim likovnim radionicama u oslikavanju jaja, u ulepšavanju platoa pijace „Kalenić“ kredama, kao i muzičko-scenskim nastupima.

Sva deca koja dođu na pijacu „Kalenić“, imaće mogućnost da se druže sa omiljenim dečijim maskotama među kojima su junaci crtanih filmova „Patrolne šape“, „Nindža kornjače“ i „Super krila“.

Ljubitelji pasa, imaće priliku da usvoje kuce iz gradskog prihvatilišta koje će biti odevene u posebno dizajnirana odela.

Svi odrasli imaće prilike na Uskršnjoj pijaci, od 10.00 do 19.00, da kupe prigodne uskršnje poklone, uživaju u ukusnoj hrani i piću, kao i da se dobro zabave.

Za vreme manifestacije Uskršnja pijaca volonteri JKP „Gradske pijace“ deliće sugrađanima ofarbana jaja. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.