Naslovna » Izlasci » Akcije » 12. Open It konferencija
Open It konferencija
Open It konferencija

12. Open It konferencija

Na Fakultetu organizacionih nauka, u subotu i nedelju 12. i 13. maja 2018. godine, biće održana dvanaesta Open It konferencija.

Ideja konferencije je povezivanje kompanija iz oblasti informacionih tehnologija sa studentima sličnih usmerenja i pružanje novog znanja i iskustva studentima iz sfera njihovih interesovanja.Za dž

Besplatnu Open It konferenciju, koja će ove godine ugostiti više od 250 studenata, 15 kompanija i 20 govornika, organizuje najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC uz podršku FON-a.

Interaktivne radionice na konferenciji će studentima omogućiti sticanje praktičnog znanja iz jedne od ponuđenih oblasti: Game Development, IT Trends, IT Project Management, Marketing i Quality Assurance.

U pauzama između radionica, učesnici konferencije će imati priliku da prisustvuju inspirativnim pričama govornika. Takođe, studente očekuje panel-diskusija, kao i razgovori sa predstavnicima kompanija, kojima će dopuniti svoje iskustvo sa konferencije.

Kao što je Agata Kristi rekla, tajna uspeha je samo u tome da se pokreneš. Pokreni se prijavljivanjem za Open It i priđi jedan korak bliže uspehu!

Prijave i više informacija o temama i ostalim aktivnostima na konferenciji nalaze se na Facebook stranici konferencije. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.