Naslovna » Izlasci » Sport » Beogradska biciklijada 2018, 20. maja
Beogradska biciklijada 2018
Beogradska biciklijada 2018

Beogradska biciklijada 2018, 20. maja

U nedelju, 20. maja od 11.00, biće održana Beogradska biciklijada 2018, u organizaciji Asocijacije „Sport za sve“ Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja.

Beogradska biciklijada 2018 promoviše bicikl kao ekonomično, turističko ali i ekološko sredstvo kojim čuvamo životnu sredinu, a u isto vreme, promoviše važnost redovne fizicke rekreacije kroz rekreativni biciklizam za aktivan i zdrav život.

Ove godine, očekuje se učešće nekoliko hiljada biciklista svih generacija iz cele Srbije.Za dž

Trasa tradicionalne gradske manifestacije ići će sledećom putanjom: Makedonska ulica, Dečanska ulica, Terazijski tunel, Brankova ulica, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička ulica, Ada Ciganilja (cilj kod centralnih sportskih terena).

Start je na Trgu republike.

Svi učesnici dobiće neophodne savete o pravilnoj i bezbednoj vožnji, posle čega će krenuti u rekreativnu vožnju uz pratnju saobraćajne policije.

Na cilju, svi učesnici dobiće biciklističku dozvolu sa brojem koji će im omogućiti učešće u nagradnoj lutriji, a najsrećnije očekuju i vredni pokloni.

Na vreme će biti objavljene izmene u saobraćaju tog dana. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.