Naslovna » Izlasci » Shopping » Nova Noć knjige 8. juna
Noć knjige
Noć knjige

Nova Noć knjige 8. juna

U petak, 8. juna od 17.00 do ponoći, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi biće održana 18. regionalna manifestacija Noć knjige.

Još jedan praznik knjige i čitanja biće prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, uz sjajan gift program.

18. Noć knjige – popusti

Noć knjige donosi popuste na Lagunina izdanja:
• za kupovinu jedne knjige… 25%,
• za dve knjige… 30%,
• za tri knjige… 35%,
• za četiri i više knjiga… 40%.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili manifestaciji Noć knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen za 10%.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće važiti.

Noć knjige u regionu

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 55 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se sa domaćim piscima.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.