Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prolećni „Dodir Pariza“ na BG sajmu 12. i 13. maja
Prolećni "Dodir Pariza" na BG sajmu
Prolećni "Dodir Pariza" na BG sajmu

Prolećni „Dodir Pariza“ na BG sajmu 12. i 13. maja

U subotu i nedelju, 12. i 13. maja, u hali 2 Beogradskog sajma biće održan prolećni sajam „Dodir Pariza“.

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ svake godine ima dva izdanja – prolećno i jesenje.

Reč je o manifestaciji koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Nega i lepota su atraktivniji segmenti sajma „Dodir Pariza“, ali značajno mesto zauzima i deo koji se bavi zdravljem i preventivom.

„Dodir Pariza“ je manifestacija u okviru koje se na jednom mestu potrošačima i stručnoj javnosti predstavljaju novi proizvodi, preparati i aparati, organizuju različite prezentacije, zanimljiva dešavanja, omogućavaju popusti.

Pored bogatog izbora proizvoda, na štandovima kozmetičkih kuća posetioci imaju mogućnost da dobiju i savete priznatih i poznatih dermatologa i kozmetologa. Posebna pažnja se posvećuje pravilnoj ishrani i rekreaciji, fitness programima kao nezaobilaznom segmentu u kulturi nege tela.

31. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, najveći je beauty sajam na području Jugoistočne Evrope i ovoga puta opravdaće tu nezvaničnu titulu.

U Kongresnoj sali biće održana predavanja, a treneri renomiranih frizerskih kuća demonstriraće najnovije tehnike šišanja, farbanja, nadogradnje i nege kose.

Organizatori očekuju više od 300 brendova na sajmu. (danubeogradu.rs)

31. „Dodir Pariza“ – info

Naziv sajma: 31. „Dodir Pariza“
Mesto i vreme održavanja: Beogradski sajam, hala 2; 12. i 13. maj 2018.
Radno vreme: 10.00-20.00
Cena pojedinačne ulaznice: 400 RSD
Cena ulaznice za učenike i studente škola za negu lepote: 250 RSD
Cena parkinga – po satu: 50 RSD