Naslovna » Izlasci » Festivali » Prvi frizerski festival „Belgrade GatHAIRing“
Belgrade GatHAIRing
Belgrade GatHAIRing

Prvi frizerski festival „Belgrade GatHAIRing“

U nedelju, 13. maja od 9.00 do 17.00, u CZK „Vlada Divljan“ po prvi put će biti održan frizerski festival Belgrade GatHAIRing.

Pripremljen je raznovrsni frizerski program koji će voditi poznati frizeri iz sveta i Srbije sa mnogo atraktivnih modela uz prateće sadržaje na više štandova.

Ovaj jedinstveni festival na našim prostorima, okuplja oko 450 frizera iz celog regiona kao i goste i demonstatore iz uglednih svetskih frizerskih centara (Velika Britanija, SAD, Izrael) uz domaćine iz Beograda i Novog Sada.

Posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim frizerskim trendovima i tehnikama, inovativnim proizvodima, druže se sa kolegama i vide svoje profesionalne uzore i svetske frizerske majstore na festivalskoj pozornici.

Demonstratori su uglavnom frizeri poreklom sa ovih prostora koji su se otisnuli u svet i napravili uspeh u oblasti frizerskog zanata.

Događaj Belgrade GatHAIRing je tako koncipiran da će se u sali CZK „Vlada Divljan“ okupiti veliki broj predstavnika frizerske struke koji će na bini posmatrati prezentaciju šest ekspertskih frizerskih timova sa oko 30 frizera demonstratora i više od 60 atraktivnih modela, koje svaki tim priprema za sebe i prilagođava svom nastupu.

Od ovog događaja, predstavnici frizerske struke i publika, sem spektakla, dobijaju edukaciju, inspiraciju, motivaciju, kretivnost… Oni će moći da posmatraju i uče veštine i nove trendove koji će biti prezentovani, a sve uz druženje i mogućnost interaktivne saradnje sa dešavanjima na bini.

Belgrade GatHAIRing – sajamski deo

Paralelno sa glavnim događajima na bini, sajamski deo Belgrade GatHAIRing-a čine izlagači na nekoliko štandova sa distributerima i prodavcima koji nude bogatu ponudu profesionalnih proizvoda i brendova, usluga i opreme za frizerske salone.

Postojaće mogućnost da se uporede njihovi proizvodi i usluge, pa brojni frizeri mogu da se odluče za one koji najbolje odgovaraju njihovim željama i profesionalnim potrebama.

Cilj organizovanja Belgrade GatHAIRing festivala je da se ožive bogati potencijali i pomalo zapostavljene ogromne mogućnosti edukacije frizera u Srbiji i sve to atraktivno prezentuje široj javnosti sa tendencijom da event postane tradicija. (danubeogradu.rs)