Naslovna » Izlasci » Film » O.U.R. Pub: Besplatna projekcija filma – najava BELDOCS-a
O.U.R. Pub: Besplatna projekcija filma
O.U.R. Pub: Besplatna projekcija filma

O.U.R. Pub: Besplatna projekcija filma – najava BELDOCS-a

U susret 11. izdanju Međunarodnog festivala dokumentarnog filma BELDOCS, u O.U.R. Pub-u će biti održana besplatna projekcija filma.

U okviru BELDOCS Odbrojavanja, u nedelju 6. maja od 20.00, biće prikazan film „Ćićolina: Kuma od skandala“ reditelja Alesandra Melacinija.

Život Ilone Staler, poznatije kao Ćićolina, verovatno je jedinstven kako u pogledu njene umetnosti, tako i njene ličnosti.Za dž

Zasnovan na temeljno proučenom arhivskom materijalu i režiran sa strašću i naznakom ironije, film „Ćićolina: Kuma od skandala“ beleži fenomen Ilone Staler sa svim svojim višestrukim aspektima i mestima koje zauzima u širem kontekstu italijanske političke situacije ondašnjeg vremena.

BELDOCS Odbrojavanje: Ćićolina: Kuma od skandala
BELDOCS Odbrojavanje: Ćićolina: Kuma od skandala

11. BELDOCS, međunarodni festival nagrađivanih dokumentarnih filmova iz čitavog sveta, istovremeno promoviše i najistaknutije dokumentariste sa ovih prostora.

O.U.R. Pub u Beogradskoj 71 je mnogima omiljena lokacija.

Pet dana u nedelji ovde ima muzičkog sadržaja, a tokom ove praznične nedelje možete u četvrtak čuti naš najbolji blues bend Zona B, u petak sastav Euterpa, a u subotu gostuje bend Dr. Beat, dok se u nedelju družimo uz film.

Rezervišite vaše omiljeno mesto na: 011/3238-846.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.