Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam kineskih proizvođača 2018
Sajam kineskih proizvođača 2018
Sajam kineskih proizvođača 2018

Sajam kineskih proizvođača 2018

Od 24. do 26. maja u Belmax centru biće održan Sajam kineskih proizvođača 2018 na kom će se predstaviti šezdesetak kineskih kompanija.

Izlagači iz kineske provincije Džeđang imaće priliku da predstave svoje proizvode iz oblasti građevinskih i dekorativnih materijala, elektronike i elektrotehnike, rasvete, mašina i prateće opreme.

Sajam kineskih proizvođača 2018 je jedinstveni događaj koji se u organizaciji jedne od najrazvijenijih kineskih regija održava u 10 zemalja sveta.

Prvi put je organizovan prošle godine kada je u Beogradu predstavljen veliki potencijal kineskih proizvođača.Za dž

Sajam se održava u Belmax Centru – centru za trgovinu i logistiku u Zemunu, koji je tehnička podrška, dok je domaćin sajma Ministarstvo ekonomije regije Džeđang.

Džeđang, sa glavnim gradom Handžo, broji više od 60 miliona stanovnika, a predstavništva više od 500 najuspešnijih kompanija sveta nalaze se upravo u gradovima ove regije.

U protekloj godini izvozna vrednost ove regije u instranstvo iznosila je oko 287 milijardi dolara, dok je u uvozna vrednost inosila 90,9 milijardi dolara, što najbolje dokazuje ogroman potencijal ove oblasti.

Pored Srbije, ovaj sajam se održava i u Japanu, Rusiji, Turskoj, Češkoj, Saudijskoj Arabiji, Panami, Vijetnamu, Iranu i Maleziji.

Sajam kineskih proizvođača 2018 – info

Mesto: Belmax centar (Autoput 20, Zemun; na raskrsnici autoputeva E70 i E75)
Vreme: 24-26. maj 2018; 10.00-17.00
Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.