Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam zapošljavanja Link2job 4. maja
Sajam zapošljavanja Link2job

Sajam zapošljavanja Link2job 4. maja

U petak, 4. maja od 10.00 do 18.00 u hotelu Metropol Palace biće održan šesti prolećni sajam zapošljavanja – Link2job.

Ulaz je besplatan.

Link2job je nastao kao društveno odgovoran projekat, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere, institucija sa dugim stažom u posredovanju između poslodavaca i osoba u potrazi za poslom.

Cilj sajma Link2job je da se doprinese rešavanju gorućih problema nezaposlenosti, sa jedne, i nedostatka kvalitetnog radnog kadra, sa druge strane.Za dž

Link2job sajam zapošljavanja biće organizovan dva puta ove godine. Prolećni Link2job je na programu ove nedelje, a jesenji 9. novembra, takođe, u hotelu Metropol.

Sajam zapošljavanja Link2job je idealna prilika za kompanije da pronađu pravi kadar, kao i da se predstave u najboljem svetlu, da istaknu kvalitete koje vrednuju, ojačaju svoj brend, nađu se u prestižnom društvu, ali i da saznaju nešto više o sebi, kroz interesovanja i pitanja posetilaca.

Posetioci, sa druge strane, imaju priliku da uspostave prave kontakte i predstave se kompanijama do kojih ne bi mogli doći na drugi način.

Međutim, Link2job svim posetiocima pruža i niz drugih mogućnosti. Zahvaljujući specijalnom programu koji su organizatori pripremili, svi posetioci će imati priliku da unaprede svoje veštine i povećaju šanse za zaposlenje, i to kroz sledeće usluge: intervjui, profesionalno slikanje za CV, mogućnost dobijanja besplatnih ECDL kurseva, konkurisanje na licu mesta, mogućnost dobijanja kurseva profesionalnih veština i online kurseva engleskog jezika. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.