Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Scorpions pozivaju fanove na koncert 10. juna u Štark areni
Scorpions u Štark areni
Scorpions u Å tark areni

Scorpions pozivaju fanove na koncert 10. juna u Štark areni

S obzirom da su decembarsku turneju 2017. pomerili za jun ove godine, Scorpions su pozvali srpske i fanove iz regiona da im se pridruže 10. juna na velikom spektaklu kojeg pripremaju u Štark areni.

Ceo bend se okupio da snimi ekskluzivan video poziv našoj publici, pred kojom će prvi put nastupiti u svojoj višedecenijskoj karijeri, dok je bubnjar Mikkey Dee bio rado viđen gost na ovim prostorima prilikom koncerata grupe Motorhead.

Iako ovo leto obiluje dobrim koncertima i jakom festivalskom ponudom, Scorpions imaju ubedljivo najzahtevniju i najimpresivniju produkciju – od cat walk-a, ogromne bine, sofisticiranog lajta i najmodernijih LED ekrana do najnovijeg ozvučenja.

Fanovi će imati priliku da u Štark areni čuju najveće hitove Scorpionsa – od „Still Loving You“ i „Wind Of Change“ do „Rock You Like A Hurricane“ i „Tease Me, Please Me“.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs, dok prethodno kupljene ulaznice ostaju važeće za ovaj datum u istim kategorijama.

Više o bendu Scorpions i koncertu u Beogradu pročitajte OVDE.

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.