Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar: Black – Metallica tribute i Zoster ovog vikenda
SubBeerni centar: Black - Metallica tribute
SubBeerni centar: Black - Metallica tribute band

SubBeerni centar: Black – Metallica tribute i Zoster ovog vikenda

U podzemlju Cetinjske 15 u petak će nastupati Black – Metallica tribute band, a u subotu Zoster. Oba koncerta će početi u 21.00.

Black Metallica Tribute Band definitivno je jedan od najboljih tribjut bendova u regionu i u SubBeerni centar stižu posle rasprodatih koncerata u Zagrebu, Skoplju, Sofiji, Nišu i Tuzli.

Ovo će im biti prvi veliki samostalni koncert u Beogradu.

Karte će po ceni od 300 RSD biti dostupne na veče koncerta na ulazu u SubBeerni centar.

U subotu, 19. maja, u Cetinjsku 15 stiže bend Zoster posle dva rasprodata novosadska koncerta i ozbiljne čežnje publike u Beogradu.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po ceni od 800 RSD, a na dan koncerta će biti dostupne na ulazu u SubBeerni centar po ceni od 1.000 RSD. Pretprodajna mesta: DD Tickets i Eventim Serbia.

Grupa Zoster nastala je 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića. Naziv nastaje pošto je Mario prebolio herpes zoster, virus koji živi u ljudskom telu, a prilikom pada imuniteta, manifestuje se na koži u vidu osipa i vremenom se širi, a bend je simbolično nastao kao posledica pada imuniteta društva.

Iza sebe imaju četiri studijska albuma koja se mogu podeliti u dve faze prema zvuku i poetici.

Prvoj fazi pripadaju albumi „Ojužilo“ i „Festival budala“, a drugoj „Imači kada“ i „Srce uzavrelo“.

Prvu možemo nazvati mladalačkom i studentskom fazom i po poetici i angažmanu, dok je druga faza zrelija, introvertnija, pa i mračnija. Uskoro očekujemo peto studijsko izdanje Zostera. Nadamo se ne predugo, kažu članovi benda.

SubBeerajte se ovog vikenda u najvećoj pivnici u regionu!

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.