Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Beograda 2018 u fudbalu
Trofej Beograda 2018 u fudbalu
Trofej Beograda 2018 u fudbalu

Trofej Beograda 2018 u fudbalu

Međunarodni fudbalski turnir za uzrast mlađih pionira (U-13) – Trofej Beograda 2018, održava se 16. put 12. i 13. maja.

Fudbalski savez Beograda organizuje ovo takmičenje na kom učestvuju dečaci rođeni 2004. godine. Najviše uspeha u dosadašnjih petnaest izdanja imala je domaća selekcija FS Beograda.

Prvi put, Trofej Beograda 2018 u fudbalu će se organizovati sa većim brojem učesnika od uobičajenog, pa će se za pobedničke pehare gradskog Sekretarijata za sport i omladinu i FS Beograda boriti osam ekipa (do sada je učestvovalo šest).Za dž

Ekipe su razvrstane u dve takmičarske grupe i to u grupu A, gde učestvuju gradske selekcije Sarajeva (Bosna i Hercegovina), Ljubljane (Slovenija), Bratislave (Slovačka) i Brna (Češka Republika) i grupu B koju čine domaćin Beograd (Srbija), Solun (Grčka), Budimpešta (Mađarska) i Nikšić (Crna Gora).

Utakmice se prvi put igraju po kup sistemu od početka do kraja i raspoređene su u dva takmičarska dana. Sve utakmice se igraju na stadionu, odnosno na terenima Sportskog centra Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.

Na ovogodišnjem takmičenju prema tradiciji biće dodeljeni pobednički pehari gradskog Sekretarijata za sport i omladinu i Fudbalskog saveza Beograda, a proglasiće se najbolji igrač, najbolji strelac i najbolji golman takmičenja Trofej Beograda 2018. Takođe priznanja će dobiti sudije i delegat finalne utakmice.

Ulaz je besplatan za gledaoce. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.