Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Beogradski noćni market kod Cvetka
Beogradski noćni market kod Cvetka
Beogradski noćni market kod Cvetka

Beogradski noćni market kod Cvetka

U petak, 15. juna od 18.00 do ponoći, muzičko-gastronomski festival Beogradski noćni market po prvi put biće održan na pijaci „Zvezdara“.

Pod sloganom „Beogradski noćni market kod Cvetka“ posetioci manifestacije imaće prilike da uživaju u jednom modernom i prijatnom ambijentu, imajući u vidu da je ovo prva pijaca na kojoj su ugrađeni reflektori, koji u večernjim satima obasjavaju pijacu u raznim bojama i omogućavaju poseban doživljaj prilikom kupovine.

Predstaviće se više od 150 kreativnih izlagača, među kojima se posebno izdvajaju „šampioni“ beogradskih pijaca, zanatlije, dizajneri i ugostitelji sa svojim proizvodima i ukusnim specijalitetima.Za dž

Pored kupovine najkvalitetnijih proizvoda ono što ovu manifestaciju čini jedinstvenom je zanimljiv muzički program i odlična atmosfera.

Iako je zvaničan naziv ove pijace „Zvezdara“, svi je znaju kao „Cvetkova pijaca“ ili pijacu „kod Cvetka“. Za dugovečnost ovog, u narodu odomaćenog imena zadužen je Cvetko Jovanović koji je 1902. godine u blizini otvorio čuvenu kafanu poznatu kao „Cvetkova mehana“.

Ulaz je slobodan.

Beogradski noćni market – radno vreme Cvetkove pijace

Zbog održavanja muzičko-gastronomskog festivala Beogradski noćni market – BNM kod Cvetka u petak, 15. juna, pijaca „Zvezdara“ radiće dvokratno, od 6.00 do 12.00 i od 18.00 do ponoći, dok će u subotu, 16. juna, raditi uobičajeno, saopštavaju iz JKP „Gradske pijace“.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.