Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (21. jun 2018)
Novi filmovi u bioskopima (21. jun 2018): Moj lažni muž
Novi filmovi u bioskopima (21. jun 2018): Moj lažni muž

Novi filmovi u bioskopima (21. jun 2018)

„Moj lažni muž“, „Terminal“, „Čuvarke“, „Nasleđeno zlo“, „CoeXister“ – to su novi filmovi u domaćim bioskopima od 21. juna 2018. godine. Sa početkom leta počinje i sezona projekcija na otvorenom…

Animirani film „Neviđeni 2“ predstavili smo prošle nedelje.

Moj lažni muž

https://youtu.be/Z31NASXA57g

Razmaženi, bogati vlasnik jahte padne s broda i posle gubitka pamćenja postaje meta osvete svoje bivše sekretarice.

Sebično bogati plejboj Leonardo pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša sekretarica sazna za nesreću, odluči da mu se osveti i uveri ga da je on njen muž.

Kao samohranoj majci tri ćerke, pomoć oko kuće joj je itekako dobro došla. Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije. Iako će mu u početku sve biti teško, Leo će na kraju ipak uspeti da se prilagodi i počeće da voli svoj „novi“ život.

Originalni naslov: Overboard. Dužina trajanja filma: 112 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: komedija, romantični/ljubavni. Uloge: Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez. Reditelji: Bob Fisher, Rob Greenberg.

Terminal

Novi filmovi u bioskopima: Terminal

Posle uloge u filmu „Ja, Tonja“, za koju je bila nominovana za Oskara, Margo Robi nas vodi kroz mračno londonsko podzemlje u neo-noar filmu „Terminal“.

Na sjajan način Margo je iznela ulogu psihotične žene, koja veoma podseća na Harli Kvin koju je glumila u filmu „Odred otpisanih“. Odlučna, opasna i maskirana igra grubu igru.

Dvojica plaćenih ubica odlučuju da prihvate veoma rizičnu misiju na račun anonimnog naručioca koji je spreman da ih bogato nagradi za njihov trud.

U međuvremenu se susreću sa misterioznom damom koja će biti umešana u njihovu misiju više nego što su se nadali.

U rediteljskom prvencu Vona Stajna, pored Margo Robi gledaćemo i Maksa Ajronsa, Dekstera Flečera, Majka Majersa i Sajmona Pega.

Originalni naslov: Terminal. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Države i godina proizvodnje: Hong Kong, Mađarska, SAD i VB / 2018. Žanr: krimi, drama, triler. Uloge: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher. Reditelj: Vaughn Stein.

Čuvarke

Novi filmovi u bioskopima: Čuvarke

Godina je 1915: muškarci su na frontu, a žene moraju da preuzmu uloge čuvarki farmi.

Neumorna radnica Ortens zapošljava Fransin, devojčicu iz sirotišta, da joj pomaže, zato što njena ćerka odbija da posluša. Ali kako bi zadržala svoju porodicu na okupu, Ortens će morati da žrtvuje devojčicu i da plati cenu.

Originalni naslov: Les gardiennes. Dužina trajanja filma: 148 minuta. Države i godina proizvodnje: Švajcarska, Francuska / 2017. Žanr: drama. Uloge: Nathalie Baye, Laura Smet, Iris Bry. Reditelj: Xavier Beauvois.

Nasleđeno zlo

Novi filmovi u bioskopima: Nasleđeno zlo

Producenti filma „Veštica“ donose novi napeti horor o demonima koje smo možda nasledili od svojih roditelja.

Kada Elen umre, porodica njene ćerke počinje da razotkriva zastrašujuće tajne o svom poreklu. Što više otkrivaju, to više nastoje da izbegnu zlokobnu sudbinu koju su nasledili.

Scenarista i reditelj Ari Aster u ovom filmu porodičnu tragediju pretvorio je u nešto prilično zlokobno i uznemiravajuće.

Originalni naslov: Hereditary. Dužina trajanja filma: 126 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: horor, triler. Uloge: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro. Reditelj: Ari Aster.

CoeXister

Novi filmovi u bioskopima: CoeXister

Nikolas je muzički producent čija se karijera gasi. Kako bi opstao u poslu, Nikolas i njegova saradnica Sabrina formiraju zanimljivu muzičku grupu koju čine sveštenici, rabini i imami, koji bi pevali i slavili različitost. U želji da uspeju, pojavljuju se poteškoće koje otežavaju rad grupe.

Originalni naslov: CoeXister. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2017. Žanr: komedija, mjuzikl. Uloge: Ramzy Bedia, Fabrice Eboué, Guillaume de Tonquédec. Reditelj: Fabrice Eboué.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.