Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (28. jun 2018)
Novi filmovi u bioskopima (28. jun - 4. jul): Doba sutrašnjice
Novi filmovi u bioskopima (28. jun - 4. jul): Doba sutrašnjice

Novi filmovi u bioskopima (28. jun 2018)

Doba sutrašnjice„, „Voleti Eskobara„, „Ti juriš!„, „Ljubav na točkovima“ – to su novi filmovi u bioskopima od 28. juna 2018. godine.

Doba sutrašnjice

U postapokaliptičnom svetu, u kome odavno nema vode i benzina, princ iz oaze kreće u potragu za lekom za bolesnu kraljicu, ali na tom putu, suprotstaviće mu se gospodar rata i njegov robot Aš, što dovodi do smelog putovanja kroz pustinjske pustare.

Scenario za „Doba sutrašnjice“ je baziran na originalnoj priči, čiji je autor Džejms Franko. Iako sinopsis za film ne ukazuje na elemente ljubavne priče, Franku je baš to bila inspiracija za film.

– Bio sam veoma zainteresovan za ljubavnu priču između robota i čoveka, kao i istraživanje te tanke granice između njih – objašnjava Franko.

Džejms Franko je pokazao višestruki talenat – kao pisac, reditelj, i glumac. U filmu „Doba sutrašnjice“ oprobao se u sve tri uloge istovremeno, a podršku je našao u sjajnoj glumačkoj ekipi koju čine Mila Jovović, Lusi Lu, Suki Voterhaus i reperi Snup Dog i Metod Men.

Muziku za film je radio elektronski duo Toydrum, koga čine Džejms Grifit i Pablo Klements. Njihove numere izlaze iz okvira komercijalne filmske muzike, ali su itekako ostale dosledne žanru.

Originalni naslov: Future World. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: naučna-fantastika. Uloge: James Franco, Suki Waterhouse, Jeffrey Wahlberg. Reditelji: James Franco, Bruce Thierry Cheung.

Voleti Eskobara

Novi filmovi: Voleti Eskobara

Film govori o emotivnoj vezi između novinarke reporterke i jednog od najvećih narko-bosova svih vremena, Pabla Eskobara.

„Voleti Eskobara“ je mafijaška biografska drama reditelja Fernanda Leona de Aranoa nastala po memoarima Virdžinije Valjeho (Loving Pablo, Hating Escobar). Donosi istinitu priču prepunu akcije i napetosti o usponu i padu kolumbijskog narko-bosa, zloglasnog Pabla Eskobara Gaviria.

Verodostojno je opisan Eskobar kao političar, čovek naroda, razbojnik, zatvorenik, begunac i, na kraju, čovek u bekstvu pred vlastitim smaknućem. Ovo je autentično prepričan delić tamne strane svetske istorije s fokusom na buran ljubavni odnos Pabla Eskobara sa ambicioznom novinarkom Virdžinijom Valjeho.

Originalni naslov: Loving Pablo. Dužina trajanja filma: 123 minuta. Države i godina proizvodnje: Španija, Bugarska / 2017. Žanr: biografski, drama, krimi. Uloge: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard. Reditelj: Fernando León de Aranoa.

Ti juriš!

Novi filmovi: Ti juriš!

Ova komedija bazirana je na istinitoj priči objavljenoj u dnevnim novinama Vol Strit žurnal.

Svakog meseca u godini, petoro prijatelja koji vole da se takmiče, igraju „tag“ (jurke) od kad su pošli u školu – rizikujući ljubavne odnose, ugled, karijeru…

Ove godine igra se podudara s datumom venčanja jedinog neporaženog igrača, što bi napokon trebalo da ga učini lakom metom. Ali, on zna da oni dolaze… i spreman je!

Originalni naslov: Tag. Dužina trajanja filma: 100 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: komedija. Uloge: Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm. Reditelj: Jeff Tomsic.

Ljubav na točkovima

Novi filmovi: Ljubav na točkovima

Komičar Frank Dubosk predstavlja svoju prvu produkciju zabavne, romantične komedije u kojoj glumi da je nepokretan kako bi zaveo mladu devojku.

Žoslin je ženskaroš i zavodnik. Jednoga dana odluči da se pretvara da je nepokretan kako bi zaveo mladu starateljku.

Nije ni sanjao da će se zaljubiti u njenu u sestru, koja je stvarno u invalidskim kolicima. Žoslin tako biva zarobljen u sopstvenu prevaru.

Originalni naslov: Tout le monde debout. Dužina trajanja filma: 107 minuta. Države i godina proizvodnje: Belgija, Francuska / 2018. Žanr: komedija, romantični/ljubavni. Uloge: Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Elsa Zylberstein. Reditelj: Franck Dubosc.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.