Naslovna » Izlasci » Pozorište » Premijerno Stand-up veče sa Filipom Ugrenovićem u Cine Grand-u
stand up

Premijerno Stand-up veče sa Filipom Ugrenovićem u Cine Grand-u

Poznati voditelj i stand-up komičar Filip Ugrenović premijerno će izvesti svoj šou „Stand-up veče sa Filipom Ugrenovićem“ pod sloganom „Iskreno“ u bioskopu Cine Grand u Capitol parku Rakovica 24. juna od 20.00.

Filip Ugrenović je jedan od poznatijih stand-up komičara u Beogradu, ali i širom Srbije.

Iza njega je veliki broj nastupa, druga nagrada na takmičenju „Najbolji komičar“, a veliki uspeh i popularnost stekao je u emisiji „Audicija“.

Pre svega, Filip je diplomirani novinar, radio voditelj i student master studija novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. O svemu tome govori u svojim nastupima, ali i mnogo čemu drugom.

Iako je publika imala prilike da čuje njegove fore na mnogobrojnim nastupima gde dosta govori o sebi, ipak, Filip Ugrenović tvrdi da će na nastupu u Cine Grand-u imati još mnogo toga da otkrije i nasmeje publiku

– Više od dve stotine nastupa sa programom „Filipike“ u prethodne dve godine i nekoliko desetina „Roast Night“ večeri od oktobra je iza mene. A i dalje nisam dozvolio da me bilo kako upoznate. Ne znate da sam radio na pijaci, da sam bio u vezi sa lezbejkom, da sam glumio u dva amaterska pozorišta, kako mi je bilo na fakultetu i na putovanjima. Vreme je da potpuno otvoreno porazgovaramo. I da zatvorimo tu priču. Vidimo se na novom nastupu!

Iskreno, Ugrenović

Karte su u prodaji i možete ih kupiti po ceni od 400 RSD na blagajni bioskopa Cine Grand i Kombank dvorane. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.