Naslovna » Izlasci » Sport » Rakovičko leto 2018: Trka patrijarha Pavla

Rakovičko leto 2018: Trka patrijarha Pavla

U subotu, 30. juna, biće održana Trka patrijarha Pavla koja će otvoriti tradicionalnu manifestaciju Rakovičko leto Gradske opštine Rakovica.

Kao i prethodnih godina, sportska manifestacija se sastoji od trke zadovoljstva u dužini od 5,3 kilometara (početak u 18.15) i polumaratona od 21,1 kilometar (početak u 18.30).

Start obe trke je ispred zgrade Opštine (Miška Kranjca 12), a cilj kod Manastira Rakovica.Za dž

Za obe trke ove godine prijavljeno je više od 1.200 učesnika. Sva mesta za polumaratonsku trku su popunjena, dok za učešće u trci zadovoljstva nije potrebna prijava.

Pravo učešća na trci zadovoljstva imaju svi punoletni građani i mladi stariji od 15 godina, uz pismenu saglasnost roditelja, trenera ili staratelja.

Svi koji završe polumaraton dobiće medalje kada prođu kroz cilj, dok će ispred Gradske opštine Rakovica biti podeljene plakete najboljim takmičarima.

***

U okviru manifestacije Rakovičko leto predviđeno je održavanje velikog broja besplatnih kulturnih, zabavnih i drugih manifestacija namenjenih građanima Rakovice i Beograda i Srbije, svih uzrasta. Uskoro ćemo objaviti program. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.