Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Vatrena podrška Huawei tima srpskim orlovima

Vatrena podrška Huawei tima srpskim orlovima

Sinoć su se na jednom od najprestižnijih intenacionalnih takmičenja srpski orlovi borili za prolaz u osminu finala, a najvatrenija i najglasnija podrška dolazila im je sa tribina, upravo od Huawei P20 tima.

Pred sam početak utakmice uzbuđenje je bilo zaista veliko i nagađale su se prognoze koje taktike će naši momci koristiti u igri i koji će biti rezultat utakmice.  U potpunoj neizvesnosti koja je vladala kako na tribinama, tako i na terenu, jedno je bilo sigurno – Huawei tim je video svaki detalj dešavanja na terenu zahvaljujući jednoj od najimpresivnijih karakteristika telefona Huawei P20 Pro, a to je trostruka Leica kamera i njen 5x hybrid zoom.

Zahvaljujući ovom dragulju savremene tehnike, svi članovi Huawei tima mogli su da zabeleže nezaboravne trenutke, a teren posmatraju kao da su kod kuće, u svojoj omiljenoj fotelji, ispred TV prijemnika.

Kako su se provodili, kakva je bila atmosfera i kako je proticalo navijanje možete videti na fotografijama:

Kao jedan od najvatrenijih navijača bila je tu Marija Kilibarda, naše poznato TV lice, i u dresu Huawei tima bodrila ekipu koja je i ovog puta ostavila srce na terenu.

Huawei je i ovog puta za svoje pratioce omogućio da Vide više zahvaljujući saradnji sa poznatim sportskim TV licem, Aleksandrom Stojanovićem koji je prenosio atmosferu sa mesta kojim niko osim njega nije mogao da pristupi.

Pre samog početka utakmice, Alkesandar je sa pratiocima @huaweimobilers stranice podelio kako izgleda svlačionica domaćeg tima pred sam početak utakmice, snimak atmosfere pre početka utakmice, a na poluvremenu i po završetku utakmice uključio se uživo kako bi zajedno sa Huawei fanovima razmenio mišljenja o utakmici Srbija – Brazil.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.