Naslovna » Izlasci » Sport » Drugi Beogradski polumaraton
Beogradski polumaraton
Beogradski polumaraton

Drugi Beogradski polumaraton

Drugi Beogradski polumaraton biće održan 30. septembra, u terminu koji je i prošle godine bio predviđen za održavanje prvog izdanja ovog atraktivnog događaja.

Prvi Beogradski polumaraton ipak je bio pomeren za početak decembra prošle godine zbog brojnih radova na ulicama srpske prestonice.

Kao i prošlogodišnji i drugi Beogradski polumaraton imaće dve trke: trku na 10 kilometara „Beogradskih 10“ i trku na 21 kilometar „Beogradskih 21“.

„Očekuje se da će 2. Beogradski polumaraton u ovom terminu, uz unapređenja i određene novine još jednom iskazati svoju snagu i potencijale. Takođe ćemo i dalje raditi na podizanju svesti građana o važnosti redovnog fizičkog vežbanja radi očuvanja zdravlja, poboljšanja kvaliteta života i produženja životnog i radnog veka, što se, između ostalog, ogleda i u formiranju brojnih trkačkih udruženja i trkačkih sajtova koji se okupljaju oko Beogradskog maratona kao svojevrsnog stožera tog pokreta, rekreacije i zdravlja u Srbiji“, piše u saopštenju „Beogradskog maratona“, organizatora ovog značajnog događaja.

Prijavljivanje za drugi Beogradski polumaraton je počelo a sve informacije potražite na OVOM LINKU. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.