Naslovna » BG svaštara » TV i online program » HBO Go: Premijera nove HBO serije „Oštri predmeti“
HBO Go: Oštri predmeti
HBO Go: OÅ¡tri predmeti

HBO Go: Premijera nove HBO serije „Oštri predmeti“

Od 9. jula na HBO Go! premijerno će početi da se prikazuje serija „Oštri predmeti (Sharp Objects) koja je zasnovana na istoimenom bestseleru Džilijen Flin.

Premijera ove osmodelne HBO serije biće 9. jula od 20.00 na HBO kanalu, a prva epizoda će istog dana biti dostupna i na HBO Go-u.

„Oštri predmeti“ prate novinarku Kamilu Priker (Ejmi Adams), koja se vraća u svoj rodni gradić da izveštava o ubistvima dveju devojčica.

Pokušavajući da sklopi psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, shvata da se previše poistovećuje sa mladim žrtvama. Sukobljava se sa svojom zahtevnom majkom Adorom, koju glumi Patriša Klarkson, i polako počinje da se vraća opasnim samodestruktivnim navikama.

Dodatan razlog za brigu joj predstavlja znatno mlađa polusestra Ama, koja potajno vodi dvostruki život.

Oštri predmeti: Ejmi Adams – prva glavna uloga u seriji

https://www.youtube.com/watch?v=LkVZWypeUvk

Ejmi Adams će ovo biti prva glavna uloga u seriji, posle čak pet nominacija za Oskara za zapažene uloge u filmovima „Američka prevara“ (American Hustle), „Master“ (The Master), „Bokser“ (The Fighter), „Sumnja“ (Doubt) i „Pridošlica“ (Junebug), i dva osvojena Zlatna globusa za „Američku prevaru“ i „Velike oči“ (Big Eyes).

Pored Patriše Klarkson, pridružiće joj se Eliza Skanlen u ulozi Ame, Kris Mesina kao detektiv Ričard Vilis, Elizabet Perkins u ulozi lokalne tračare Džeki Onil, Met Krejven kao načelnik policije i Migel Sandoval u ulozi Kamilinog urednika.

Seriju je kreirala Marti Nokson, a svih osam jednočasovnih epizoda režirao je Žan Mark Vale, poznat po radu na nagrađivanoj HBO seriji „Nevine laži“ (Big Little Lies).

Žan Mark Vale, Džilijan Flin (koja je poznata i po bestseleru „Iščezla“ – Gone Girl) i Ejmi Adams su takođe među izvršnim producentima serije.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.