Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (12. jul 2018)
Novi filmovi u bioskopima (12. jul 2018): Neboder
Novi filmovi u bioskopima (12. jul 2018): Neboder

Novi filmovi u bioskopima (12. jul 2018)

Neboder„, „Plan bekstva 2„, „Škola do bola„, „Mamma Mia! 2“ – to su novi filmovi u bioskopima od 12. jula 2018. godine. Ko ne voli nove – tu su i stari dobri filmovi u Kinoteci…

Izdvajamo ekskluzivnu projekciju koncerta grupe Muse u bioskopu Cineplexx Ušće SC u četvrtak, 12. jula. U spektakularnom koncertnom filmu „Drones World Tour„, višestruko nagrađivanog benda Muse, poznatog po energičnim živim nastupima i po tome što su svaki put uspeli da pomere granice scenskog dizajna, imaćemo priliku da vidimo nikada do sada viđene specijalne efekte.

Neboder

Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sojer, sada radi kao obezbeđenje visokih zgrada.

Na svom zadatku u Kini otkriće da najviša i najbezbednija zgrada na svetu završava u plamenu. Dok čovek za kojim se traga beži, Sojer će morati da pronađe odgovorne za požar i spasi svoju porodicu, zarobljenu u neboderu.

Originalni naslov: Skyscraper. Dužina trajanja filma: 102 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, drama, krimi. Uloge: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell. Reditelj: Rawson Marshall Thurber.

Plan bekstva 2

Novi filmovi: Plan bekstva 2

Natprosečni duo je pobegao iz najnaprednijeg, futurističkog i visokotehnološkog zatvora, pošto su neopravdano optuženi i zatvoreni.

Godinama nakon što je pobegao iz ultramodernog zatvora iz kojeg je nemoguće pobeći, Rej je okupio novu vrhunsku ekipu.

Međutim, kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin je prisiljen da se vrati u pakao na zemlji i ponovo pobegne iz istog, kako bi spasio svog prijatelja osuđenog na brutalnu borbu poznatiju kao Had.

Originalni naslov: Escape Plan 2: Hades. Dužina trajanja filma: 93 minuta. Države i godina proizvodnje: Kina, SAD / 2018. Žanr: akcija, triler. Uloge: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Jaime King, 50 Cent. Reditelj: Steven C. Miller.

Škola do bola

Novi filmovi: Škola do bola

U nastavku trilogije „J… se, profesore“ pažnja je posvećena maturantima, i pitanjima nasilja, migracije i jezičke sposobnosti među tinejdžerima.

Čuveni nastavnik Zeki Miler odlučio je da koliko god bilo mučno njegovo „odeljenje malih čudovišta“ koje pravi više problema nego ikad, ipak položi maturu.

Nažalost, klinci u njegovom haotičnom razredu, posebno Šantal, Danger i Zejnep, jednostavno ništa ne kapiraju i ne žele da uče. Tačnije, savetnik u informacionom centru za odabir karijere je upravo srušio njhove snove o budućnosti, pa njihova frustracija dostiže novi nivo, a tinejdžeri upadaju u još više nevolja.

Kako će gospodin Miler uspeti da motiviše tinejdžere i ko će položiti maturu, kada ne može da računa ni na pomoć direktora u školi koja ima najgore rezultate u državi? U borbi protiv nasilja će mu pomoći novajlija Bigi Enzberger.

Originalni naslov: Fack Ju Göhte 3. Dužina trajanja filma: 120 minuta. Država i godina proizvodnje: Nemačka / 2017. Žanr: komedija. Uloge: Elyas M’Barek, Jella Haase, Sandra Hüller, Katja Riemann, Max von der Groeben. Reditelj: Bora Dagtekin.

Mamma Mia! Idemo ponovo

Novi filmovi: Mamma Mia! 2

Radnja filma nas vraća napred-nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas. Film će premijerno biti prikazan u nekoliko beogradskih bioskopa u sredu, 18. jula, a već sutradan biće u skoro svim salama na redovnom repertoaru.

Deset godina posle filma „Mama Mia!“ koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms u ulozi mlade Done.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.

Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Originalni naslov: Mamma Mia! Here We Go Again. Dužina trajanja filma: 114 minuta. Države i godina proizvodnje: SAD, VB / 2018. Žanr: muzički, komedija. Uloge: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan. Reditelj: Ol Parker.

(danubeogradu.rs)