Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (5. jul 2018)
Novi filmovi u bioskopima (5. jul 2018): Hotel Artemis
Novi filmovi u bioskopima (5. jul 2018): Hotel Artemis

Novi filmovi u bioskopima (5. jul 2018)

Hotel Artemis„, „Antmen i osa„, „Zaljubljen u moju ženu„, „Jedna vrsta porodice“ – to su novi filmovi u bioskopima od 5. jula 2018. godine.

Hotel Artemis

https://youtu.be/KZHrQmhPDDo

Ovo je debitantski film scenariste i reditelja Drewa Pearcea u kom glumi impresivna glumačka postava.

Sreda je veče 2028. godine, a ulice u centru Los Anđelesa su neprohodne. Treću noć najstrašnije pobune u istoriji grada, privatna policija tuče plave, ratno obojene demonstrante, čiji je jedini zahtev čista voda.

Usred ovog haosa, četvorica muškaraca s maskama lobanje neuspešno pljačkaju banku. Šerman sa bratom i dva „saradnika“ iz banke započinje žestoku borbu s policajcima.

Povređene i bez druge mogućnosti, Šerman ih vodi do njihove jedine nade za spas – hotela Artemis. Hotel je ilegalna bolnica za kriminalce u kojoj važe posebna pravila…

Originalni naslov: Hotel Artemis. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Države i godina proizvodnje: SAD, VB / 2018. Žanr: akcija, SF, triler. Uloge: Jodie Foster, Sofia Boutella, Dave Bautista. Reditelj: Drew Pearce.

Antmen i osa

Novi filmovi: Antmen i Osa

Skot Lang našao se pred još jednim izazovom, da balansira svoj život kao superheroj i kao otac. Ali na pomolu je nova misija u kojoj će se boriti rame uz rame sa Osom i gde će otkriti tajne iz svoje prošlosti.

Ovo je još jedan biser Marvelove produkcije.

Originalni naslov: Ant-Man and the Wasp. Dužina trajanja filma: 118 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, avantura. Uloge: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne. Reditelj: Peyton Reed.

Zaljubljen u moju ženu

Novi filmovi: Zaljubljen u moju ženu

Danijel poziva svog najboljeg prijatelja na večeru, koji se pojavljuje sa novom i baš mladom devojkom.

Danijelovu ženu vređa razlika u godinama, dok Danijel, iako veoma zaljubljen u svoju ženu, ne prestaje da flertuje s mladom ženom. Počinje da mašta i sanja o romantičnom odmoru sa njom u Veneciji.

Shvata da će teško sakriti svoje misli od sopstvene žene i najboljeg prijatelja pa provodi veče pokušavajući da ne bude otkriven…

Originalni naslov: Amoureux de ma femme. Dužina trajanja filma: 84 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2018. Žanr: komedija, drama, romantični/ljubavni. Uloge: Sandrine Kiberlain, Adriana Ugarte, Gérard Depardieu. Reditelj: Daniel Auteuil.

Jedna vrsta porodice

Novi filmovi: Jedna vrsta porodice

Malena je uspešna doktorka, srednjih godina. Ukazuje joj se prilika života i mogućnost da postane majka bebe koju je usvojila, a koja uskoro treba da se rodi. Posle njenog rođenja, Malena odlazi da preuzme svog sina od surogat roditelja, međutim biološki roditelji deteta, uprkos dogovoru počinju sa ucenama.

Iako je zakon na njihovoj strani, Malena preuzima rizik i polazi na neizvesno putovanje zaražena moralnim i pravnim dilemama. Na tom putu i sama će otkriti koliko daleko je spremna da ode da bi dobila šta želi.

Originalni naslov: Una especie de familia. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: Argentina / 2017. Žanr: kriminalistički, drama, triler. Uloge: Bárbara Lennie, Daniel Aráoz, Claudio Tolcachir. Reditelj: Diego Lerman.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.