Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox prepisuje jedan film na dan za bolji san
Pickbox: 25 novih filmova
Pickbox: 25 novih filmova

Pickbox prepisuje jedan film na dan za bolji san

Filmski sladokusci obradovaće se filmskim novitetima u julu koji su dostupni na internet televiziji Pickbox.

Čak 25 novih filmskih naslova, redom klasici kinematografije i „must-see“ štivo, mogu da se gledaju odmah i sada.

Dodatna pogodnost je i činjenica da je Pickbox uveo 30 besplatnih dana gledanja za sve one koji nisu sigurni koliko su kompatibilni sa serijskim i filmskim naslovima u ponudi.

U nastavku se upoznajte sa filmovima i glumcima koje tokom jula možete upoznati u internet videoteci.

Tri Oskarovke predvode intrigantnu listu filmova

Nikol Kidman, Džulijen Mur i Meril Strip stare su poznanice svih filmskih fanatika, a među sobom broje 27 nominacija za Oskara i čak pet osvojenih statua.

Na Pickbox-u se pojavljuju u izuzetnoj drami „Sati“ (Hours), baziranoj na istoimenom romanu nagrađenom Pulicerom. Film prikazuje živote tri žene iz različitih decenija, među kojima je jedna i Virdžinija Vulf, poznata spisateljica.

Film obrađuje teme bipolarnog poremećaja, depresije i nesrećnih brakova. „Iako je film dosta depresivan, gledaocima sprema emocionalni put i pokazuje odličnu glumu na jednom mestu“, pisali su svetski mediji nakon početka prikazivanja filma u bioskopima širom sveta.

Tim Rot i Antonio Banderas čine deo postavke odlične antologijske komedije „Četiri sobe“ (FourRooms), a deo režisera u ovom jedinstvenom filmu čine i Robert Rodrigez i Kventin Tarantino.

Priča je smeštena u hotel Monsinjor u Los Anđelesu. Tim Rot igra hotelskog portira koji se na prvom danu posla susreće sa četiri različite sobe: soba za mladence, soba 404, soba 309 i apartman u potkorvlju. Četiri sobe sadrže različite goste koji će portira zbuniti, izludeti i naljutiti.

Juan Mekgregor, Džoš Brolin i Nik Nolti donose dašak horora i trilera naveliko hvaljenim filmom „Noćni čuvar“ (Nightwatch), nastalom po danskom filmu „Nattevagten“.

Režiser Ole Bernedal je za ovaj film osvojio čak dve nagrade, među kojima je i jedna za najboljeg režisera. Film nas uvodi u život Martina, studenta prava koji je dobio posao noćnog čuvara u bolničkoj mrtvačnici.

Usled učestalih ubistava, sva pažnja se usmerava prema njemu kao glavnom osumnjičenom. Dok državne službe optužuju Martina, Martin pokušava da skine ljagu sa svog imena i da nađe pravog počinioca.

Ali, to nije sve na Pickbox-u!

Vinsent Kasel, Ešton Kučer, Ben Stiler, Dru Barimor, Hit Ledžer, Kejt Blanšet, Ejdrijen Brodi, Ben Aflek, Gari Sinis, Liv Tajler, Frensis O’Konor, Sofija Loren, Džulija Roberts, Entoni Hopkins, Gvinet Paltrou, Džejk Džilenhul, Met Dejmon, Edvard Norton i Džon Malkovič samo su deo glumačkih postava novih filmova na Pickbox-u.

Za potpunu ponudu filmova, uputite se na www.pickbox.tv i uživajte u toplom, uzbudljivom letu uz najbolje naslove!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.