Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » XWAVE televizori dostupni u Srbiji

XWAVE televizori dostupni u Srbiji

Nakon velikog broja audio/video uređaja potpisanih imenomXwave, na naše tržište konačno su stigli i LED televizori. Trenutno su u ponudi dva modela, vrlo sličnih karakteristika, a jedine veće razlike su u veličini dijagonala i rezolucijama uređaja.

Model Xwave 32Aposeduje keran dijagonale 32 inča i HD Ready rezoluciju, dok veći model, Xwave 40Eposeduje ekran dijagonale 40 inča i Full HD rezoluciju. Sve ostale tehničke karakteristike televizora su identične, pa ćemo ih u nastavku teksta predstaviti objedinjeno. Dizajn televizora je dopadljiv i moderan. Oba modela su napravljena u crnoj boji, sa okvirom oko ekrana debljine oko 10 mm, pa uređaji deluju prilično elegantno.

Sa tehničke strane bitno je da su podržani svi današnji standardi TV sistema, uključujući i DVB-T2 za zemaljski prijem i DVB-C za kablovski prijem. Što se tiče konektora, oba modela imaju po tri HDMI porta, SCART, po dva USB porta, antenski i RCA audio ulaz, kao i izlaz za slušalice. Televizori imaju ugrađene i multimedijalne plejere, pa mogu da se koriste i za reprodukciju filmova, muzike i fotografija. Zvučni podsistem je implementiran u stereo varijanti, sa standardnom jačinom zvuka za ovu klasu (2 x 8W).

Kao i svi Xwave proizvodi i Xwave televizori su pozicionirani u cenovnoj kategoriji koja je prihvatljiva najvećem broju korisnika. Zahvaljujući tome, za relativno malu količinu novca možete da razmišljate ne samo o najmanjem modelu, već i o Full HD televizoru prilično velike dijagonale.

Cena:        

Xwave 32A:  15.990,00 din.

Xwave 40E:  24.990,00 din.

Kontakt:www.nt.rs

Specifikacije:

ModelXwave 32AXwave 40E
Ekran32“, 1366 x 720 px, LED34“, 1920 x 1080 px, LED
Kontrast3000:13000:1
Osveženje ekrana60 Hz60 Hz
TV sistemATV/DVB-T2/DVB-C, PAL B/G D/K I, SECAM B/G D/KATV/DVB-T2/DVB-C, PAL B/G D/K I, SECAM B/G D/K
KonektoriHDMI x 3, SCART, VGA, USB 2.0 x 2, RF, RCA, 3.5 mm audio izlazHDMI x 3, SCART, VGA, USB 2.0 x 2, RF, RCA, 3.5 mm audio izlaz
Zvuk2 x 8W2 x 8W
OstaloEPG, PVR (video snimanje), teletekst, Hotelski mod, roditeljska kontrola, sleep tajmerEPG, PVR (video snimanje), teletekst, Hotelski mod, roditeljska kontrola, sleep tajmer