Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Bazar umetničkih rukotvorina na Zvezdari
Bazar umetničkih rukotvorina
Bazar umetničkih rukotvorina

Bazar umetničkih rukotvorina na Zvezdari

Novi Bazar umetničkih rukotvorina biće održan u sredu, 22. avgusta od 10.00 do 19.00, na trgu ispred Opštine Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra 77).

Posle nekoliko humanitarnih bazara u organizaciji Udruženja samostalnih umetnica i umetnika, Komisije za rodnu ravnopravnost predsednika GO Zvezdara, UK „Vuk Stefanović Karadžić“ još jedan Bazar umetničkih rukotvorina biće održan uz podršku ove beogradske opštine.

Na oko 50 štandova izlagača – samostalnih umetnica i članica udruženja, koje su već učestvovale na našim bazarima i sličnim manifestacijama, naći će se ručno rađeni unikatni umetnički predmeti kakvih nema u radnjama. Biće za svakog po nešto.

Osim izlagača, pridružiće se i kreativne članice i članovi zvezdarskih udruženja, udruženja osoba sa smetnjama u razvoju, Volonterskog servisa Zvezdare, koja će organizovati raznovrsne tematske radionice: reciklaža i reupotreba, dekupaž, izrada predmeta i ukrasa od različitih materijala, a očekuju se i druge originalne stvaralačke ideje. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.