Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Besplatni koncert: Bebe, dobrodošle u Filharmoniju!
Bebe, dobrodošle u Filharmoniju! (foto: "Deca u BGF", M. Đoković)
Bebe, dobrodošle u Filharmoniju! (foto: "Deca u BGF", M. Đoković)

Besplatni koncert: Bebe, dobrodošle u Filharmoniju!

U sredu, 5. septembra od 11.00, u Sali Beogradske filharmonije biće održan besplatan koncert „Bebe, dobrodošle u Filharmoniju!„.

Prvi koncert u novoj sezoni, Beogradska filharmonija poklanja – bebama! Orkestar će, prvi put do sada, svirati specijalno za bebe uzrasta do dve godine.Za dž

Na besplatnom koncertu u trajanju od oko 30 minuta, orkestar će zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem izvesti „Simfoniju uspavanki“. Tako će filharmoničari uvesti bebe u čarobni svet muzike kroz najlepše dečje uspavanke na svetu, specijalno aranžirane za orkestar.

Pozivaju se mame, tate, bake, deke, tetke ili dadilje da dovedu svoje najmlađe u Salu Beogradske filharmonije koja će biti pretvorena u svojevrsnu igraonicu kako bi bebe najslobodnije uživale u muzici.

Budući da je broj mesta ograničen, besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Filharmonije (Studentski trg 11), od ponedeljka 3. septembra, od 9.00 do 16.00.

Umesto jednog koncerta za bebe kako je planirala, Beogradska filharmonija će četiri puta svirati za najmlađe. Zbog ogromnog interesovanja za ovaj program, Filharmonija je uvela dodatne termine, pa će pored dva koncerta u sredu, orkestar svirati za bebe i u četvrtak, 6. septembra od 11.00 i od 12.30. Sala Beogradske filharmonije će biti pretvorena u muzičku igraonicu kako bi bebe najslobodnije uživale u muzici. Broj mesta je ograničen, a besplatne ulaznice za koncerte u četvrtak, mogu se preuzeti na biletarnici Filharmonije (Studentski trg 11), od 10.00.

Koncerti za bebe su novost u sezoni Beogradske filharmonije 18/19, a naredni termini za druženje zakazani su za januar i april. Na ovaj način, Filharmonija edukuje decu svih uzrasta jer su njeni koncerti za decu predškolskog i školskog uzrasta, jedni od najpopularnijih i najtraženijih programa. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.