Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » HUAWEI P20 Pro je dobio EISA nagradu – Pametni telefon godine

HUAWEI P20 Pro je dobio EISA nagradu – Pametni telefon godine

Kompanija Huawei Consumer Business Group (CBG) je dobila nagradu udruženja EISA (European Image and Sound Association), grupacije koja okuplja 55 najuticajnijih časopisa o elektronici na svetu. Ovo udruženje je telefonu HUAWEI P20 Pro dodelilo nagradu ,,EISA najbolji pametni telefon 2018-2019″ kao priznanje za posvećenost kompanije Huawei kvalitetu, dizajnu i performansama, kao i dugu tradiciju ove kompanije u stvaranju stilski privlačnih, moćnih i  uspešnih uređaja. Ovo je šesta uzastopna godina u kojoj je Huawei dobio neko EISA priznanje.

,,Najvažnija nagrada za nas je stvaranje proizvoda koji korisnicima omogućavaju da se zabavljaju i uživaju dok fotografišu. HUAWEI P20 Pro nudi mnoštvo opcija koje olakšavaju slikanje i deljenje najznačajnijih trenutaka iz života naših korisnika,“ rekao je Li Changzhu, Vice President of Handset Business u kompaniji Huawei Consumer Business Group.

EISA je HUAWEI P20 Pro proglasila pametnim telefonom godine zbog činjenice da predstavlja ,,najnapredniji, najinovativniji i tehnički najsuperiorniji pametni telefon ikada“, kao i ,,savršenog partnera za korisnike mobilnih uređaja i telefon koji postavlja nove standarde na polju mobilne fotografije.“

Revolucionarna trostruka Leica kamera na telefonu Hauwei P20 Pro se može pohvaliti trenutno najvećim ukupnim brojem piksela među svim mobilnim kamerama na tržištu. Pored toga, podržava 3x optičko zumiranje i 5x hibridno zumiranje, uz inovativne opcije kao što je HUAWEI AIS (stabilizacija slike uz pomoć veštačke inteligencije).

Elegantni dizajn telefona HUAWEI P20 Pro sadrži jedva primetni okvir i potpuno nove boje u nijansama. Zahvaljujući prvom čipsetu na svetu koji radi uz podršku veštačke inteligencije, ovaj telefon nudi brzo i neometano iskustvo korišćenja. Vrhunska kamera donosi odlično iskustvo slikanja pri slabijem osvetljenu, čineći ga jednim od samo nekoliko uređaja koji su u stanju da jasno uslikaju fotografije sa dužom ekspozicijom bez upotrebe stativa, zahvaljući sopstvenoj Huawei AIS tehnologiji. Pored toga, baterija od 4000 mAh svrstava HUAWEI P20 Pro među telefone sa najvećim kapacitetom baterije. Sveukupno HUAWEI P20 Pro predstavlja ,,dobitnu kombinaciju sjajnog hardvera, optike i kvaliteta izrade“, navodi se u EISA saopštenju.

Članovi udruženja EISA su stručni mediji iz 27 zemalja koji pokrivaju čitav spektar elektronike široke potrošnje, i svaki član doprinosi radu jedne ili više od šest EISA ekspertskih grupa – fotografija, mobilni uređaji, Hi-Fi, ozvučenje kućnog bioskopa, displej i video kućnog bioskopa, i elektronika za korišćenje u automobilu. Svake godine, članovi EISA-e nominuju listu proizvoda za koje smatraju da odskaču kvalitetom u svakoj od ovih ekspertskih grupa. Zatim se nominacije predstavljaju na godišnjem EISA zasedanju tokom kojeg članovi vrše detaljnu analizu pre nego što glasaju za pobednika u svakoj kategoriji.

Nagrada će biti zvanično uručena kompaniji Huawei tokom ceremonije dodele EISA nagrada 31. avgusta u Berlinu.

Uređuje: DuB volonteri