Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Knjižara Čičak na Vračaru – sve za školu!
Knjižara Čičak na Vračaru
Knjižara Čičak na Vračaru

Knjižara Čičak na Vračaru – sve za školu!

Predstavljamo knjižaru Čičak na Vračaru, u Ulici Vojislava Ilića 12, gde će vam zaposleni pomoći da donesete najbolju odluku i ostanete zalepljeni za Čičak.

Svaki roditelj đaka počeo je da odbrojava dane do početka školske godine, presabirajući se koliko će ga ove godine koštati priprema za školu, ali i kako će pronaći dovoljno vremena da pođe u potragu za knjigama i školskim priborom.

Ako ne želite da izgubite nekoliko dana u obilascima i potrazi za školskim priborom, predlažemo da se zalepite za odlično snabdevenu knjižaru Čičak na Vračaru.

Asortiman koji nude toliko je širok, da čak i najzahtevniji kupci izađu iz knjižare zadovoljni.

Čičak – za uspešnu školsku godinu

Knjižara Čičak na Vračaru

U ovoj knjižari možete da pronađete sve što je vašim đacima potrebno za uspešan početak školske godine. Osim najvećeg izbora i najpovoljnijih cena školskog pribora, ranaca i torbi najpoznatijih proizvođača i vodećih svetskih brendova, u ponudi su i knjige, igračke, galerijska roba, party program…

Radnim danima knjižara Čičak radi od 8.00 do 20.00, stoga će i zaposleni roditelji sa puno obaveza, imati dovoljno vremena da izaberu sve što je njihovim školarcima potrebno. Subotom su vam na raspolaganju do 17.00, a nedeljom i oni moraju da odmore.

Kako bi došli spremni i obavili kupovinu školskog pribora još brže i jednostavnije, predlažemo da iskoristite njihovu online prodavnicu i upoznate se sa kompletnom ponudom knjižare Čičak.

Ili, još jednostavnije, sve što vam je potrebno poručite ONLINE!

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.