Naslovna » Izlasci » Leto na Sava promenadi – avgust i septembar 2018.
Leto na Sava promenadi (foto: Alex Dmitrović)
Leto na Sava promenadi (foto: Alex Dmitrović)

Leto na Sava promenadi – avgust i septembar 2018.

Leto na Sava promenadi biće aktuelno narednih subota: 11, 18. i 25. avgusta, kao i u nedelju, 9. septembra.

Najmlađi Beograđani će na Sava promenadi imati priliku da steknu nova znanja i razviju razne veštine ali i da se zabave. Pored besplatnih avgustovskih BrainOBrain edukativnih radionica, 9. septembra biće priređen i BrainOBrain festival, posvećen umetnosti, zabavi, učenju i druženju.

Brojne aktivnosti koje očekuju mališane svake subote tokom avgusta od 19.00 do 21.00, zasnivaju se na inovativnoj BrainOBrain metodologiji, koja podstiče intelektualni razvoj primenom mentalne aritmetike i multitaskinga.Za dž

U radu sa decom koriste se vizuelne, auditivne, kinestetičke metode, kao i tehnike iz neuro-lingvističkog programiranja, a program je namenjen deci uzrasta od četiri do 14 godina.

Na pomenutom BrainOBrain festivalu, između ostalog, biće održane pozorišne predstave, nastup dečijih horova i kulturno-umetničkih društava.

Za mališane željne akcije, tu su sportske i muzičke animacije, dok će se za dobru zabavu pobrinuti maskote i mađioničari, koji će deci otkriti pravu magiju. Spektakularni vatromet označiće kraj festivala, i posle uzbudljivog dana, izmamiti još po koji osmeh mališanima.

Na prošlogodišnjem BrainOBrain dečijem festivalu učestvovalo je više od hiljadu dece, zajedno sa roditeljima.

Ove godine, nove radionice na Sava promenadi savršen su izbor za vaše mališane koje, osim učenja i druženja sa vršnjacima, očekuje mnogo smeha i zabave na otvorenom. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.