Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Musicology: Nova sezona u tri države
Musicology - Mario Biondi
Musicology - Mario Biondi

Musicology: Nova sezona u tri države

Treća sezona muzičkog serijala Musicology obuhvatiće tri države, a najavljeni su koncerti Marija Bjondija, benda Knower i Kezaje Džounsa.

Serijal koncerata koji neguje kvalitetne muzičke događaje u intimnoj atmosferi, pored Ljubljane, dobiće svoje izdanje i u Zagrebu, a karte za najavljene koncerte su već u prodaji.

Musicology: Mario Bjondi

Na prvom koncertu serijala, koji će obuhvatiti sve tri zemlje, nastupiće omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Bjondi. On će početkom oktobra nastupiti prvo u Beogradu, dok će 6. oktobra održati koncert u Zagrebu, a 7. oktobra u Ljubljani.

On će na ovim koncertima, osim svojih starih hitova, premijerno predstaviti i pesme sa novog albuma „Brasil“, koji će nas svojim egzotičnim bosanova prizvukom preneti preko okeana.

Musicology: Knower

Prvi put u Ljubljani, 3. novembra, i dan kasnije u Beogradu, nastupiće američki bend Knower. Ova „YouTube senzacija“ je satiričnim tekstovima, koji se vrlo često dotiču politike i modernog života, plesnim ritmovima i interesantnim harmonijama, osvojila milione slušalaca i pregleda na mrežama i time postala viral.

Njihovi živi nastupi imaju reputaciju žurke koja se ne sme propustiti, kako zbog sjajne svirke, tako i izuzetno energičnog nastupa i živopisnog stajlinga.

Musicology: Kezaja Džouns

Iako čest gost u Beogradu, Kezaja Džouns će krajem novembra predstaviti i pesme koje će se naći na njegovom novom albumu, dok će u Zagrebu i Ljubljani nastupiti po prvi put, 1. i 2. decembra.

Tvorac blufank muzičkog pravca i impresivni gitarista i pevač, podsetiće zašto su njegovi koncerti doživljaj kome se iznova vraćamo, kada ga prvi put doživimo.

Karte za sve koncerte u okviru serijala Musicology u Beogradu su u prodaji i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima Eventima i DDTickets, kao i online putem ovih servisa. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.